Celebrity News

ISTINA JE, veže nas čudna blagonaklonost: Karleuša priznala za Story ko joj je sa javne scene UKRAO SRCE (FOTO)

Intervju Jelene Karleuše ekskluzivno za Story

ISTINA JE, veže nas čudna blagonaklonost: Karleuša priznala za Story ko joj je sa javne scene UKRAO SRCE (FOTO)

Miloš Miletić

Intervju Jelene Karleuše koji je danas izašao u štampanom izdanju magazina "Story" izazvao je pravi potres na srpskoj javnoj sceni, toliko da je i njen suprug Duško Tošić odlučio da se oglasi i iskaže svoje nezadovoljstvo njenom izjavom.

Podsetimo, JK je u ekskluzivnoj ispovesti za "Story" rekla da smatra da se Duško Tošić svim silama trudio da dokaže kolika je životna greška, te da joj zagorča svaki sekund života. 

Foto: Miloš Miletić

 

 

No, to što su njene izjave o suprugu izazvale najviše pažnje, ne znači da celokupan intervju Jelene Karleuše nije podjednako zanimljiv.

Pročitajte: ISPOVEST koja trese  - Jelena Karleuša za Story progovorila o kolegama, osudama, slavi i ima VAŽNU PORUKU o svom braku

Na naše pitanje da li se iznenadila što su joj samo Seka Aleksić i Nataša Bekvalac poželele sreću i čestitale na novom albumu, Karleuša je rekla: 

- Samim tim što traju, što su uspešne, lepe, samouverene i stabilne, svesne sebe i svoje decenijske pozicije, mogu da budu i dobronamerne. Samo zato što su iskusile šta je to biti zvezda i uspešna žena na Balkanu, znaju da cene drugu ženu i prepoznaju njenu borbu. Za njih dve me veže neka čudna prećutna blagonaklonost.

Stanislav Zakić

 

 

- Da ne zaboravimo i Miru Škorić, Milicu Pavlović i Draganu Mirković, Sanju Vučić, Indiru i još neke… Ali da, naša branša generalno ne zna da podržava svoje perjanice i jurišnike, nego čeka da vidi da li će i kada pasti u borbi u nadi da to nikada neće biti oni. Ali neka mirno spavaju, ja im krčim vrlo težak put da bi oni lakše išli dalje. Svakako nikada nisam ni pripadala tom svetu.

Instagram

 

 

Osim o Seki i Bekvalčevoj, Karleuša je za novi broj magazina "Story" govorila i o tome zbog čega se našla na udaru zbog svojih provokativnih tekstova na albumima „Alpha“ i „Omega“, dok se mnogo eksplicitniji muškim mladim reperima ne zameraju: 

Pročitajte: U prodaji je 907. broj magazina „STORY"!

- Zato što sam žena i zato što ti reperi ne interesuju nikoga sem klinaca od 11 do 15 godina, niko ih ne shvata ozbiljno i imaju malu upotrebnu vrednost. A ovo što ja radim je kulturološki šok i postavljanje novih pravila igre. Mislim da je to jasno svima kao dan. I tako je već 30 godina. Za velike uspehe i za legendu potrebno je imati veliku hrabrost, snagu i bez ikakvih kompromisa i straha gaziti unapred. Bez velikih udaraca javnosti i velikog pritiska malograđanskog društva ne stvara se novi poredak. Na našoj javnoj sceni postoji samo jedna takva žena, zato i jeste alfa i omega.

CEO INTERVJU JELENE KARLEUŠE O KOM DANAS SVI PRIČAJU I NOVE FOTOGRAFIJE POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU MAGAZINA STORY KOJI JE U PRODAJI OD SREDE, 6. SEPTEMBRA NA SVIM KIOSCIMA ŠIROM SRBIJE I REGIONA 

Story

 

 

Komentari (0)

Loading