Celebrity News

Kraj nije ni blizu: Jelena Karleuša upravo promoviše svoja dva albuma i najavljuje još iznenađenja, a tek stajling da vidite (FOTO)

Dva nova albuma Jelene Karleuše pomeraju granice

Kraj nije ni blizu: Jelena Karleuša upravo promoviše svoja dva albuma i najavljuje još iznenađenja, a tek stajling da vidite (FOTO)

Boško Karanović

Povodom čak dva nova albuma Jelene Karleuše koja je u veoma kratkom razmaku objavila, pop diva odlučila je da večeras napravi spektakl za pamćenje.

Proslava se održava na krovu jednog beogradskog tržnog centra koji vrvi kako od poznatih ličnosti, tako i od pevačicinih fanova, a kada je stigla na događaj izgledom i stajlingom sve je ostavila bez daha.

Ata Images

 

 

Karleuša se naime pojavila u bež haljini koja je potpuno u skladu sa estetikom albuma, a tu su naravno i ofarbane obrve koje je hrabro nosila u spotu.

Posebnu pažnju privukle su ekstremno duboke i vrtoglavo visoke čizme marke "Windowsen" koje koštaju neverovatnih 3.456 evra.

Ata Images

 

 

Budući da je izbacila dva nova albuma Jelena Karleuša bila je vidno raspoložena, a kako i ne bi kada su oba u rekordnom roku postigla zavidan uspeh, te je nasmejana ispozirala okupljenim fotoreporterima i ovim rečima se obratila novinarima i svojoj publici.

Ata Images

 

 

- Od mene se ništa manje nije očekivalo, posle diskografske pauze od 11 godina ovo najmanje što sam mogla - počela je Jelena i dodala da je ideja da se pokaže da muzikom i spotovima možemo da pariramo svetskim zvezdama.

Ata Images

 

 

Alfa je, kako je rečeno, ekcentričan album koji je imao za cilj da pomeri granice što je bio hrabar korak, jer nisu hteli da igraju na sigurno, dok je "Omega" stara JK u novom aranžmanu.

Inače, Jelena je najavila i specijalni događaj za 8. septembar, mada iako još nije precizirala šta je u pitanju, fanovi se nadaju da će održati koncert koji željno iščekuju. 

Ata Images

 

 

Na kraju, JK je u svom stilu poručila:

- Minut ćutanja za estradu posle "Alfe" i "Omege". Hvala im za sve.

Komentari (0)

Loading