Celebrity News

Tek što su snimile duet: Karleuša i Milica Pavlović se JAVNO POKAČILE, pročitajte prepisku u kojoj se raspravljaju (FOTO)

Jelena Karleuša i Milica Pavlović ne slažu se u svemu

Tek što su snimile duet: Karleuša i Milica Pavlović se JAVNO POKAČILE, pročitajte prepisku u kojoj se raspravljaju (FOTO)

Ata Images

Već i ptice na grani znaju da su Jelena Karleuša i Milica Pavlović odlične prijateljice. Njih dve su pronašle zajednički jezik, energije su im se poklopile pa ih sve češće možemo videti zajedno i na javnim događajima, a iz ovog lepog prijateljstva rodila se i saradnja.

Svetlost dana nedavno je ugladao i njihov duet "Mashallah", koji je u rekordnom roku zabeležio veliki uspeh, kao uostalom i ostale pesme sa novih albuma pop dive "Alfa" i "Omega" koje je nakon 11 godina jedan za drugim objavila.

 

Instagram

 

 

Druga polovina avgusta definitivno je u znaku Karleuše. Nove pesme koje pomeraju granice naše muzike, glamurozno rođendansko slavlje osmišljeno u znaku prvog albuma "Alfa", a zatim i spektakularna promocija oba njena nova projekta na krovu jednog beogradskog tržnog centra, koja je okupila mnoštvo prijatelja, kolega i saradnika.

Pročitajte: Kraj nije ni blizu: Jelena Karleuša upravo promoviše svoja dva albuma i najavljuje još iznenađenja, a tek stajling da vidite (FOTO)

Fotografije koje se nižu na Karlinom "Instagram" profilu napravile su pravi bum na društvenim mrežama gde su definitivno najkomentarisanija tema, međutim jedna je privukla veliku pažnju, a razlog je prepirka dve poznate prijateljice.

Naime, sada nam je jasno da se Jelena Karleuša i Milica Pavlović ne konsultuju oko zajedničkih objava na najpopularnijom socijalnoj platformi, a nakon fotke koju je objavila sa svog party-ja, mlađa koleginica imala je šta da joj zameri, i to javno.

 

Instagram

 

 

- Nepogrešivo me uvek zezneš sa slikama. Poludeću sa tobom. Ljudi jel imate vi ovakvu osobu u svojoj blizini? - uz mnoštvo smajlija napisala je Milica aludirajući da je nezadovoljna pomenutom fotkom, a Jelena joj na ovo nije ostala dužna:

- Tobom se bavim više nego svima zajedno! Nikad zadovoljna i mnogoooo razmažena - bio je početak ove simpatićne rasprave koja se nastavila još žešće.

Pročitajte: Turčin i mnogo bolji frajer od Duška! Ovo je muškarac kom je Karleuša RASTURILA VERIDBU, sve isplivalo! Pogledajte fotke

- Gledaj sad šta sledi! - dodala je Jelena, dok je Milica shvativši da je u bezizlaznoj situaciji prokomentarisala: "Ajde UDRI, možeš ti to bolje".

 

Instagram

 

 

Dijalog Jelene Karleuše i Milice Pavlović u njihovom prepoznatljivom stilu nikako nije mogao proći nezapaženo, a pored toga što je nasmejao brojne pratioce, pokazao je i koliko je ovo prijateljstvo transparentno, zaista iskreno i bez trunke foliranja.

 

Komentari (0)

Loading