Celebrity News

Supruga Nebojše Dugalića je glumica koju ste OBOŽAVALI, ali je nestala kako bi odgajila PETORO DECE: Ovo je Dragana, majka heroj (FOTO)

Supruga Nebojše Dugalića njegova je najveća podrška

Supruga Nebojše Dugalića je glumica koju ste OBOŽAVALI, ali je nestala kako bi odgajila PETORO DECE: Ovo je Dragana, majka heroj (FOTO)

Iako bračni par Dugalić važi za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni, popularni glumac koji uvek otvoreno govori na sve teme, radije bira da privatnost i porodicu sačuva od znatiželjne javnosti. Upravo iz razloga što se medijski ne eksponiraju, supruga Nebojše Dugalića i njihova zajednička deca, veoma su interesantna tema za pripadnike sedme sile.

Ljubavna priča gospodina i gospođe Dugalić traje više od dve decenije, a dugu bračnu zajednicu upotpunilo je čak petoro naslednikaJana, Vidan, BogdanaKalin Ilina, te su Nebojša i Dragana u grupi rekordera kada je broj dece u pitanju.

ATA Images

 

 

Ipak, veoma su retke prilike da Draganu vidimo u javnosti, a kada do toga dođe, komentari na račun Nebojšine izabranice uvek su u superlaitivu i svi se slažu da supružnici odaju utisak pravog sklada. 

Pročitajte: Nebojša Dugalić otvorio dušu  - Učiniću sve da mi deca ne budu glumci

Supruga Nebojše Dugalića koja je i sama studirala glumu, zbog porodice je svesno žrtvovala profesiju, odlučila je da karijeru ostavi po strani, ali je svom suprugu dala ogromnu podršku, kako bi se što posvećenije bavio svojim poslom.

Instagram

 

 

- Shvatili smo da je veoma važno da nam deca odrastaju uz roditelje. Porodica je ulog važniji od bilo koje profesije - rekao je jednom prilikom istaknuti glumac i dodao da je porodica njegov najčvršći oslonac, a supruga najveći kritičar.

Pročitajte: Sin Nebojše Dugalića je STRAŠAN DASA i gledate ga na televiziji - Evo zašto je ocu SLOMIO SRCE i kakav odnos danas imaju (FOTO)

- Moja supruga je koleginica, a ujedno i kritičar. Uvek mi kaže šta, kako i gde može da se uradi. Uglavnom joj se dopada sve što sam snimio u poslednje vreme, na primer "Državni službenik" ili "Žigosani u reketu". Bitno je da budemo raznovrsni u svojim ulogama kako ne bismo dosadili sami sebi - ispričao je svojevremeno i otkrio u kom pravcu oni usmeravaju decu:

Jakov Simović

 

 

- Nedavno mi je supruga rekla za našu najmlađu ćerku da je rođena glumica i da će to sigurno biti, a ja ću dati sve od sebe da tako ne bude. Naravno, važno mi je da se bave onim što ih zanima, ali više bih voleo da to bude neka druga profesija. Posvećeni su muzici, svi ponešto sviraju.

Instagram

 

 

Imati petoro dece teško je samo u početku, dok su još mali i u potpunosti zavise od vas. Ali, čim počnu sami da se igraju, i kada krenu u školu, mnogo je lakše - ispričao je Nebojša i istakao da najveću zahvalnost za uspehe koje niže duguje razumevanju koje dobija od supruge.

 

Komentari (0)

Loading