Celebrity News

Srđanu Đokoviću doktori dali jedan posto šanse da će preživeti! Dijana se svakoga dana moli (FOTO)

Zdravstveno stanje Srđana Đokovića potresno Novaka

Srđanu Đokoviću doktori dali jedan posto šanse da će preživeti! Dijana se svakoga dana moli (FOTO)

Ata Images

Ugroženo zdravstveno stanje Srđana Đokovića bacilo je u drugi plan sve druge vesti dana, pa čak je i to što se Novak na US Openu bori za titulu postalo manje važno.

Otac najboljeg tenisera zaslužan je u potpunosti za njegov uspeh. On i supruga Dijana svega su se odricali kako bi njega i braću izveli na pravi put i na kraju krajeva stvorili šampiona.

To im je brojne blagodeti donelo, ali i velike probleme i to zdravstvene. 

Clive BrunskillGetty Images, Julian FinneyGettyImages

 

O tome da je oboleo, Srđan je po prvi put progovorio gostujući u emisiji "Preživeli" na televiziji K1.

- Novak do svoje 17. godine nije bio upoznat s time kakve smo probleme imali oko finansiranja njegove teniske karijere. Tada je saznao da su svi lokali koje smo imali u stvari iznajmljeni, kao i stanovi u kojima smo živeli, ali zato je on i uzor tom trećem svetu, jer je od samog početka bio normalan dečak.

Pročitajte: Jelena Genčić je otkrila Novaka Đokovića, a pred smrt je otkrila pravu istinu o njegovom odnosu sa ocem Srđanom - Njene reči će vas šokirati

- Mi smo obična srpska porodica koja nije imala nikoga iza sebe, osim nekoliko prijatelja koji su bili zaista fantastični i zahvaljujući njima, uspeli smo da izguramo sve do kraja.

Pročitajte: OVO je žena kojoj je Srđan Đoković napravio dete pre braka sa Dijanom! Vreme je da i javnost sazna veliku porodičnu tajnu (FOTO)

- To su bili veliki stresovi. Godinama nisam spavao, pa se to na kraju odrazilo na moje i suprugino zdravlje. Dijana je pre jedno 12 godina imala ozbiljnih zdravstvenih problema, a ja pre devet - rekao je pa pojasnio o kakvoj problematici je tu bilo reči:

- Imao sam sepsu krvi, vodu u plućima, dve bakterije... Doktori su mi mesec dana davali jedan posto šanse da ću preživeti. Da me nisu prebacili u Minhen, teško da bih preživeo, jer nije bilo uslova za preživljavanje kod nas.

Profimedia

 

Ovom izjavom mnoge je otac Novaka Đokovića ražalostio i potvrdio da bez žrtve nema uspeha.

Zdravstveno stanje Srđana Đokovića danas je dobro, te u potpunosti on uživa u uspesima svog naslednika i plodovima višegodišnjeg zajedničkog zalaganja.

ATA Images

 

Takođe je posvećen unucima, koje jedva čeka da zagrli i razmazi. Tara i Stefan često su kod njega i Dijane, a uskoro, kada malo poraste i mali Aleksandar trčaće Srđanovim domom.

Komentari (0)

Loading