Celebrity News

Muž je uzeo njeno prezime, a ona mu sad OVAKO VRAĆA: Dana Karić U ZAGRLJAJU DRUGOG, porodica OČAJNA (FOTO)

Drugi brak Danice Karić otpočeo je u junu 2017. godine. nakon što su pevačica i njen izabranik pred bogom i ljudima razmenili bračne zavete, a još tada se verovalo da će zajedno dočekati starost

Muž je uzeo njeno prezime, a ona mu sad OVAKO VRAĆA: Dana Karić U ZAGRLJAJU DRUGOG, porodica OČAJNA (FOTO)

Uz supruga Nikolu Stojilkovića i dva sina naslednica imperije Karić, Danca Karić izgradila je život iz bajke. Pevačica i njen izabranik davno su napustili Srbiju i skućili se u Dubaijiu, a kada god bi se odande javili govorili su kako jedno u drugome i odgajanju sinova beskrajno uživaju, da im odnos nikada nije bio bolji, da oboje tamo dobro zarađuju te da im do povratka za sada nije ili bar ne za stalno. 

Pročitajte: Dana Karić o porodičnom paklu: Suprug mi je bio na ivici smrti, zamalo smo ga izgubili

la lanna

 

Povremeno tokom godina, a putem društvenih mreža ćerka i zet Bogoljuba Karića posredno su pratiocima, pa i srpskim medijima slali informacije o svom odnosu, a sve je ukazivalo na to da je drugi brak Danice Karić izgrađen na čvrstim temeljima, skladu, razumevanju i podršci. 

Pročitajte: Bivši rukometaš i frajer za kojim žene žude: Kakvog muža ima Dana Karić (foto)

Instagram

 

Ako se u obzir uzme sve što se u proteklom periodu moglo pročitati o poznatim supružnicima, ne čudi što je srpska javnost ostala u čudu posle najnovije Daničine fotografije, osvanule na "Instagramu". Na njoj naslednica Karić imperije stoji u zagrljaju drugog muškarca koji nije njen muž, dok im sliku krase tri srca.

Pročitajte: Džaba Rusija, Kina i Kanada, ovo je blago: Bogoljub Karić pokazao kako u belom svetu topi čvarke (video)

Instagram

 

Prvo što je svako pomislio jeste da je i drugi brak Danice Karić dočekao loše dane, te da je ona utehu pronašla kraj drugoga, međutim, to nije potpuna istina. Pevačica i bivši rukometaš sa naslednicima su nedavno doputovali u domovinu kako bi posetili rođake i prijatelje, a na tom izletu napravili su sijaset fotografija među kojima se našla i ova koja je zbunila javnost. Kada se malo bolje pogleda vidi se da pored Dane pozira Milan Tomić, porodični prijatelj kojeg ona i njen suprug izuzetno cene i naravno da se u njegovom zagrljaju ona osetila prijatno.

Iako su se na osnovu ove zagonetne slike mnogi zli jezici ponadali da je i drugi brak Danice Karić dočekao kraj to se nije dogodilo. Ona i njen izabranik i dalje se ludo vole, poštuju i nemaju nameru da se raziđu, a kamoli da dozvole da ih jedna pogrešno protumačena poza na fotografiji rastavi.

Komentari (0)

Loading