Celebrity News

Zagrljeni u dvorištu porodične kuće: Karleuša i Duško zajedno na fotografijama, najsrećnije su Nika i Atina (FOTO)

Jelena i Duško Tošić zagrljeni u porodičnom dvorištu, Atininoj i Nikinoj sreći nema kraja

Zagrljeni u dvorištu porodične kuće: Karleuša i Duško zajedno na fotografijama, najsrećnije su Nika i Atina (FOTO)

Sedmi septembar poseban je datum u kalendaru Jelene Karleuše i Duška Tošića. To je datum kada su se 2008. i 2009. godine ostvarili kao roditelji. Ćerke Atina i Nika danas proslavljaju rođendan, a posebno je zbog toga dirnuta mama Jelena, koja ne može da poveruje da su njene devojčice toliko porasle. 

Na svom "Instagramu" pevačica je podelila brojne fotografije iz porodičnog albuma, a javnosti su posebnu pažnju privukle one na kojima su Jelena i Duško Tošić zagrljeni i srećni.

Instagram

 

Iako su juče svi mediji pisali o sukobu supružnika na društvenim mrežama, Jelena je po strani ostavila razmirice i odlučila da u čast svojih ćerki podeli fotografije na kojima se vidi da je ljubav između supružnika nekada bila velika.

Pročitajte: Usred rata sa Karleušom - Duško Tošić se javno obratio ćerkama Atini i Niki i poručio im samo jedno! Ovo slama srce (FOTO)

Jelena i Duško Tošić zagrljeni u društvu ćerki pozirali su na plaži, u dvorištu porodičnog doma, na različitim porodičnim proslavama, a zbog toga najveća sreća vidljiva je na licima njihovih devojčica, Atine i Nike.

Instagram

 

Uprkos sukobu koji je juče uzdrmao javnost, oni su danas pre svega roditelji, kojima su njihova deca na prvom mestu, te su im oboje na najlepši način čestitali rođendan.

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Ceki

19:14 07.09.2023

Mama ko striptizeta, mogla bi malo da se pokrije na slikama i to žensku decu ima....!!