Celebrity News

Usred rata sa Karleušom: Duško Tošić se javno obratio ćerkama Atini i Niki i poručio im samo jedno! Ovo slama srce (FOTO)

Duško Tošić se obratio ćerkama usred sukoba sa Karleušom

Usred rata sa Karleušom: Duško Tošić se javno obratio ćerkama Atini i Niki i poručio im samo jedno! Ovo slama srce (FOTO)

Boško Karanović/Ata Images

Iako je juče domaća javnost bila svedok online sukoba Jelene Karleuše i Duška Tošića, nakon što je posle Jeleninog intervjua za naš magazin Duško reagovao citatom na "Instagramu", odgovorivši na njenu izjavu da joj je on životna greška. Iako mu Karleuša nije ostala dužna, bračni par Karleuša - Tošić danas je odložio tešku artiljeriju, te se usred sukoba sa njihovom majkom Duško Tošić obratio ćerkama.

Naime, u porodičnoj vili na Dedinju danas je važan dan, njihove naslednice Atina i Nika Tošić danas proslavljaju rođendan. I dok starija naslednica puni 15, a mlađa 14 godina, roditelji su odlučili da svoje sukobe ostave po strani kako bi ovaj dan njihovim naslednicama bio poseban.

Pročitajte: Nika Tošić otkrila ono što smo dugo želeli da znamo! Evo zašto više nigde ne viđamo njenu sestru Atinu i šta joj se desilo (FOTO)

Duško Tošić se obratio ćerkama objavivši njihovu zajedničku fotografiju na "Instagramu", uz koju je napisao "Srećan rođendan!".

Instagram

 

Na pomenutoj fotografiji sestre Tošić poziraju u mini haljinicama i jasno se vidi da su izrasle u prelepe devojke koje prate trendove. Kako Atinu Tošić dugo nismo imali priliku da vidimo, iznenadila je njena promena frizure, i odluka da se ošiša na paž, koji joj savršeno stoji.

Komentari (0)

Loading