Celebrity News

Verovalo se da je u skladnom braku…Nenad Okanović sreću pronašao kraj DRUGE ŽENE! OVO je njegovo obraćanje: VOLIMO SE (FOTO)

Problemi u braku Nenada Okanovića čitavog dana tema su medija

Verovalo se da je u skladnom braku…Nenad Okanović sreću pronašao kraj DRUGE ŽENE! OVO je njegovo obraćanje: VOLIMO SE (FOTO)

Problemi u braku Nenada Okanovića po prvi put su u fokusu medija

Dramski umetnik, poznat po ulozi sina Dragana u seriji “Selo gori, a baba se češlja” dosta je tokom leta odmarao a pre par dana prionuo je na posao, prvenstveno voditeljski. 

Godinama unazad on sa Neletom Karajlićem i Draganom Kosjerinom vodi kviz “Ja volim Srbiju”, a s prvim RTS-ovim emisijama nove sezone pojavili su se i prvi snimci i slike na glumčevom Instagramu, a na osnovu njih i spekulacije o njegovoj potencijalnoj svađi sa suprugom Željanom.

Instagram

 

Naime, jedan snimak i izjava zaintrigirali su medije koji su kao i uvek od muve napravili magarca, te se ceo dan spekuliše da će sadržaj videa vrlo verovatno uticati na to da ako već nisu, nastanu problemi u braku Nenada Okanovića.

Pročitajte: Nenad Okanović slomljen zbog stanja u porodici! Odnos njegove supruge i majke složeniji je nego što se mislilo- Snaja svekrvu krivi (FOTO)

Naime, glumac je ispozirao zagrljen sa skijašicom Nevenom Ignjatović koja je u obraćanju Instagramerima napomenula da nije u Okanovićevom timu ali da nije prestala zbog toga da ga voli.

Printscreen instagram

 

 

- Nismo u istom timu ali i dalje se volimo kazala je Nevena, dok je Okanović jednim velikim da sve potvrdio.

Iako je sve naravno šala, mediji se čitavog dana pitaju da li je u Željaninom srcu proradila bar trunčica ljubomore kada je supruga videla u zagrljaju atraktivne plavuše.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading