Celebrity News

Nenad Okanović slomljen zbog stanja u porodici! Odnos njegove supruge i majke složeniji je nego što se mislilo: Snaja svekrvu krivi (FOTO)

Majka Nenada Okanovića danas slavi rođendan

Nenad Okanović slomljen zbog stanja u porodici! Odnos njegove supruge i majke složeniji je nego što se mislilo: Snaja svekrvu krivi (FOTO)

Poznato je da je majka Nenada Okanovića, pored supruge Željane, najvažnija źena u životu glumca.

Nikada “Sin Dragan” nije krio koliko je privržen porodici posebno majci od koje je sve naučio pa čak i to kako da bude odgovoran i ne da na svoje.

Pročitajte: Moj muž je podlegao iskušenjima: Supruga Nenada Okanovića rekla KRAJ, on izdao saopštenje

Sa ovim rečima na usnama dramski umetnik i voditelj danas je mami Dragici čestitao rođendan. 

Instagram

 

On se zapravo prisetio jedne anegdote iz detinjstva na osnovu koja mu je kasnije poslužila kao lekcija, koju nikada neće zaboraviti:

Pročitajte: Nenad Okanović ima dva sina, stariji je dobio ime po našem legendarnom glumcu: Upoznajte Danila i Trufuna FOTO

- Srećan rođendan najdivnijoi osobi koja je u mom životu uvek bila oslonac, podrška i inspiracija. Dok slavimo tvoj divan dan, želim da ti se zahvalim za sve što si učinila za mene i da te podsetim na jedan divan događaj - napisao je Okanović na Instagramu pa dodao:

Pročitajte: Sahranili ga, pa proglasili za heroja: Nenad Okanović besan na svetsku javnost

-Sećas li se onda kad si spavala, a ja sam kao dečak od 4-5 godina sedeo pored tebe i gledao te? Kada si se probudila pitala si me šta sam radio a ja sam ti rekao da sam te čuvao. "Od čega si me čuvao?" upitala si, a ja sam odgovorio:" Pa čuvao sam te da te ne pojede miš dok spavaš." Bilo je to vreme kada si me tek počinjala učiti odgovornosti i brizi za druge. Neka ti ovaj dan donese osmeh na lice, radost u srce i neka te prati sreća u svim budućim danima. Volim te više nego što rečima mogu opisati -poručio je Okanović Dragici čime je rasplakao pratioce.

Instagram

 

Majka Nenada Okanovića adekvatnim vaspitnim metodama glumca je očigledno izvela na pravi put, na čemu joj je on zahvalan. 

U beli svet iz svog doma poslala je muškarca kakvog svaka majka želi za sina, a supruga za muža. 

Pročitajte: Svi su ih ogovarali: Nenad Okanović u izlasku sa suprugom Željanom, pogledajte kakva je to žena (FOTO)

Veruje se da joj je i snaja Željana zahvalna na uticaju jer je Nenad suprug i otac za primer.

 

Instagram

 

 




 

Komentari (0)

Loading