Celebrity News

Sin Nataše Ninković sa majkom na odmoru: Matija izgleda kao maneken, pred vama su prelepe porodične fotografije

Sin Nataše Ninković majci priredio iznenađenje

Sin Nataše Ninković sa majkom na odmoru: Matija izgleda kao maneken, pred vama su prelepe porodične fotografije

Boško Karanović

Sinovi Nataše Ninković već su odrasli momci, koji studiraju i grade svoju budućnost u pravom smeru. Ponosna majka nikada nije krila da je na njihove uspehe ponosna, ali je svakako još ponosnija na blizak odnos zasnovan na ljubavi, podršci i poverenju, koji sa sinovima ima. Tako je sin Nataše Ninković poželeo da majku obraduje jednim malim iznenađenjem, zbog čega je ona blistala od sreće.

Pročitajte: Sin Nataše Ninković ne odvaja se od mame za praznike - Sad je već ozbiljan frajer, pogledajte fotku iz porodičnog provoda

Kako bi majku usrećio, ali i sa njom proveo divno vreme u prijatnom razgovoru, Matija Šarenac pozvao je majku na najlepšu kafu sa pogledom. Naime, njih dvoje trenutno su u Sloveniji, a Matija je majci priredio jutarnju vožnju Bledom, u kojoj su uživali uz kafu i prijatan razgovor.

Instagram

 

Sin Nataše Ninković veslao je, dok je majka uživala u kafi i zabeležila par bajkovitih kadrova na jezeru uz jednostavan opis: "najbolja jutarnja kafa ikada..."

Instagram

 

Sinovljev gest, koji je na mrežama objavila izazvao je brojne komentare među kojima je najčešći da je odgajila pravog džentlmena, koji na najbolji način brine o mami.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading