Celebrity News

Lepši i od mame! Nataša Ninković sa sinovima na plaži, pogledajte fotografiju koju svi komentarišu!

Sinovi Nataše Ninković razlog su za osmeh glumice

Lepši i od mame! Nataša Ninković sa sinovima na plaži, pogledajte fotografiju koju svi komentarišu!

Nakon što su sinovi Nataše Ninković poželeli da svoje školovanje nastave u inostranstvu glumica je, po njenim rečima, pronašla pomoć psihologa. Navodno, nije mogla da podnese to što je od njih razdvojena i što nema uvid u to kako provode vreme, da li su dobro, fali li im nešto. 

Pročitajte: Porodica kao iz reklame: Nataša Ninković slavila 50. rođendan i objavila fotografiju sa sinovima i mužem, svi su primetili JEDNO

 

 

Nataša je sinove lepo odgajila te za brigama te vrste nije bilo potrebe, ali kako su majke tu da brinu i bezuslovno vole priznala je da je na rastanku bilo i suza, a naknadno i neprospavanih noći. 

Pročitajte: Ko je ova žena? Fotografija Nataše Ninković šokirala javnost: Više ne liči na sebe!

printscreen

 

Sinovi Nataše Ninković, nedavno su, priredili glumici veliku radost kada su odlučili da deo svog letnjeg raspusta provedu upravo sa njom i ocem Nenadom Šarencem na moru. Malo je reći da je Nataša presrećna, čemu svedoče i njene objave na "Instagramu".

Pročitajte: Gde ste videli da se snaja i zaova vole: Fotografija pokazuje sve o komplikovanom odnosu u porodici Nataše Ninković

Instagram

 

Porodica Šarenac - Ninković vrele dane provodi na jahti i po svemu sudeći izuzetno im prija što su ponovo svi na okupu, posebno glumici, koja ponosno sa svojim pratiocima deli fotografije svoji blizanaca Luke i Matije.

Pročitajte: Nataša Ninković posle 11 godina otkrila veliku istinu o svom braku: Mi Hercegovci smo teško savitljiv

Instagram

 

Na jednoj od slika jasno se vidi da su sinovi Nataše Ninković osim lepote, nasledili i glumčin smisao za humor.

Komentari (0)

Loading