Celebrity News

Sin Nataše Ninković ne odvaja se od mame za praznike: Sad je već ozbiljan frajer, pogledajte fotku iz porodičnog provoda

Sinovi Nataše Ninković samostalni su momci željni obrazovanja i života van granica naše zemlje

Sin Nataše Ninković ne odvaja se od mame za praznike: Sad je već ozbiljan frajer, pogledajte fotku iz porodičnog provoda

Kada su sinovi Nataše Ninković, Matija i Luka Šarenac, poželeli da sreću potraže van granica Srbije glumica ih je u tome podržala, mada se iskreno teško sa time nosila. Jedno vreme je čak posećivala i psihologa a tvrdila je da i u sobu svojih blizanaca dugo nakon njihovog odlaska nije mogla da uđe. Nije mogla ponosna mama da se pomiri sa tim da su njeni klinci otišli iz jata, te da se sada tamo negde po belom svetu, gde nemaju potporu i zaštitu, bore za profesionalni put.

Pročitajte: Kakav šmeker! Na premijeri "Južnog vetra 2" sve oči uprte u Natašu Ninković i njenog pratioca (FOTO)

Instagram

 

Istovremeno glumica nije krila radost kada je jedan od naslednika, tačnije Matija poželeo da pauzira sa svojim životom u Americi i vrati se u domovinu. Željna sinovljeve pažnje potrudila se da gotovo čitavo leto bude kraj njega, takođe i ove praznične dane ona provodi u njegovom društvu.

Pročitajte: Sinovi Nataše Ninković kakve do sada niste videli, fanovi glumice se rasplakali zbog fotografije blizanaca

Instagram

 

Matija majci to ne zamera, naprotiv razume je te nastoji da joj ulepša zajedničko vreme. Prilikom jednog zanimljivog druženja majke i sina nastala je fotografija koja je osvanula na glumičinom "Instagram" profilu. Na slici se jasno vidi da se zajedno Matija i Nataša odllično zabavljaju, čemu svedoče njihovi široki osmesi. Glumica odbija da misli o trenutku kada će se ponovo rastati od mezimca, što se na njenu radost bar još neko vreme neće dogoditi.

 

 

Komentari (0)

Loading