Celebrity News

KUME, ZAR I TI? Jovana Joksimović se posle dve godine javno obratila Srđanu Predojeviću, ove reči joj NIKAD NEĆE OPROSTITI

Jovana Joksimović prozvala Srđana Predojevića, a evo šta je razlog

KUME, ZAR I TI? Jovana Joksimović se posle dve godine javno obratila Srđanu Predojeviću, ove reči joj NIKAD NEĆE OPROSTITI

Ata Images/Antonio Ahel

Pre tri godine u javnosti je poput pombe odjeknula vest da su Jovana Joksimović i Srđan Predojević napustili "Prvu" televiziju. Od tada se omiljeni televizijski dvojac odlučio da svako ide svojim putem, a iako javno nikada nisu potvrdili da li su im odnosi narušeni, u javnosti se nagađalo da su u sukobu. Sada je Jovana Joksimović prozvala Srđana Predojevića, zbog čega su se te sumnje dodatno pojačale.

Pročitajte: Ko to beše Srđan Predojević? Jovana zadala još jedan udarac nekadašnjem najboljem prijatelju (FOTO)

Naime, Jovana se osvrnula na Srđanovu novu emisiju na televiziji "Pink", na kojoj su oni godinama vodili jutarnji program, istakavši da je džingl gotovo isti:

Instagram

 

- Lepo je videti Srđana Predojevića u starom dobrom terminu. Preseče me kad sam videla džingl: Nema dobrog dana bez dobrog jutra! Nekada je nastavak bio Jovana i Srđan... a jutros samo Srđan. Ali to što ne radimo zajedno, ne znači da u naslov emisije ne uvrstiš imena divnih devojaka Milice i Sare koje rade sa tobom. Nisi sam, voli te kumica - napisala je ona na svom storiju.

Jovana Joksimović prozvala Srđana Predojevića odmah su prokomentarisali mnogi, dok su neki u ovome videli dobronamerni savet i konstruktivnu kritiku.

Zanimljivo je da mu se obratila javno na Instagramu iako su se na ovoj mreži davno otpratili i već dugo nemaju nikakvu komunikaciju. 

 

Komentari (0)

Loading