Celebrity News

Sada je zvaničan kraj kumstva Jovane i Srđana: Jedno drugom su uradili nešto nakon čega nema nazad

Autor: | 18/10/2022

Jovana Joksimović i Srđan Predojević već dve godine tonu u sve gori međusobni odnos

Sada je zvaničan kraj kumstva Jovane i Srđana: Jedno drugom su uradili nešto nakon čega nema nazad

Sve je počelo sredinom septembra 2020. godine, kada je kao bomba odjeknula vest - Jovana Joksimović i Srđan Predojević napuštaju "Prvu". Zatim se o kumovima pisalo danima, gde bi to mogli da nastave svoj "Jutarnji program", koje su im ponude upućene i za sve to vreme, niko nije pomislio da posle punih 15 godina saradnje, ovaj poznati televizijski dvojac može da se razdvoji. Međutim, istina je bila drugačija. Jovana je otišla pod okrilje "K1" televizije, koja je njenim dolaskom dodatno unapredila svoj rad, dok je Srđan dobio svoje mesto na "Pinku".

Miloš Nadaždin

 

Od tada, odnos koji su negovali Jovana Joksimović i Srđan Predojević bivao je sve gori i gori. Oni nikada nisu demantovali priče o gorkom kraju njihovog prijateljstva, a sada više ne moraju ništa ni da kažu, jer je sve jasno nakon najnovijeg poteza koji su oboje napravili.

Pročitajte: Kako su brzo porasle! Ćerke Željka i Jovane Joksimović su neodoljive bliznakinje, ovo su fotke sa rođendana

Boško Karanović

 

Naime, Jovana Joksimović i Srđan Predojević otpratili su jedno drugo sa društvene mreže "Instagram" što na neki način i zvanično stavlja tačku na njihovo gotovo dve decenije dugo prijateljstvo. Time je sve rečeno o ikakvim nadama da bi jednom mogli da zakopaju ratne sekire i zaborave na sve nesuglasice koje su se rodile između njih. Bivši voditeljski par neće komentarisati ovaj potez, ali je njime zapravo sve rečeno.

Miša Obradović

 

Jovana i Srđan nekada su bili i kumovi a prijateljsku idilu navodno je nepovratno narušilo poslovno nerazumevanje. Dok je trebalo da zajednčki tuže televiziju "Prva" kako bi dobili otpremnine nakon otkaza, Jovana je u jednom trenutku od toga odustala i na neki način zabola kumu nož u leđa, ponudivši mu da pređe na televiziju njenog supruga Željka Joksimovića, na kojoj i sama radi, ali za gotovo sedam puta manju platu od one koju je imao na nacionalnoj frekvenciji, što je on odmah odbio.

Komentari (2)

Loading
Ana

14:06 18.10.2022

Veliko djubre ta Jovana.Kao ona će da tuži za oboje ,,Prvu,, a ovamo uzela otpremninu,ne obavestivši Predojevićaa o tome..Žena je dno dna.Ko zna kakvim se sve sredstvima služe ona i mjen muž,kad su toliko profitirali.To se treba podrobno istražiti.

Vesna

20:06 19.10.2022

Jovana je jedan olos i kvarna je kao kvaran zub!Malo je kome simpaticna,a meni,kao psihologu,je odvratna bila od prvog pojavljivanja!Odmah sam videla u njoj mnogo osobina koje mi se nisu svidele!Ovako nesto od nje sam i ocekivala,tako da se nisam iznenadila!