Celebrity News

Nika Tošić otkrila ono što smo dugo želeli da znamo! Evo zašto više nigde ne viđamo njenu sestru Atinu i šta joj se desilo (FOTO)

Ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića veoma su interesantne medijima

Nika Tošić otkrila ono što smo dugo želeli da znamo! Evo zašto više nigde ne viđamo njenu sestru Atinu i šta joj se desilo (FOTO)

Kako to obično biva kada su deca poznatih u pitanju, i ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića od najranijeg detinjstva pod budnim su okom javnosti, želele one to ili ne.

Posebno sada kada su već velike devojke, preslatke tinejdžerke i prave dame, one privlače izuzetnu pažnju i mnogim vršnjakinjama su inspiracija u raznim segmentima, a prva je vrtoglavu popularnost iskusila starija naslednica popularnog para koja je na društvenim mrežama stekla zavidan broj pratioca.

Instagram printscreen

 

 

Ipak, pritisak javnosti, komentari i uostalom to što se svaki njen korak pomno pratio, doveli su do toga da se Atina povuče sa socijalnih mreža, a po svemu sudeći ona u mirnom i bezbrižnom detinjstvu daleko od očiju javnosti i te kako uživa, što nije slučaj i sa njenom mlađom sestricom.

Pročitajte: Atina Tošić uslikana posle godinu dana - Mnogo se promenila, a tek da joj vidite stajling! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Nika je sa druge strane, prava zvezda Interneta. Harizmom, neodoljivim šarmom, lepotom i neposrednošću, lako je osvojila srca maminih i tatinih fanova, ali stekla i svoje sa kojima sve češče na "Tik-Toku" voli i da proćaska.

 

Njene objave broje impozantan broj lajkova i komentara, a reklo bi se da svaki sa posebnom pažnjom Nika pročita i nije joj teško da na iste ona i odgovori, zbog čega je postala veoma omiljena na pomenutoj mreži.

Instagram

 

 

Jedna od novijih objava ćerke Jelene Karleuše i nekadašnjeg fudbalera privukla je takođe veliku pažnju javnosti, a razlog je ovog puta interesovanje za Atinu Tošić kojoj više niko ne može ući u trag.

Pročitajte: Pred povratak u školu Nika Tošić napravila veliku PROMENU na licu - Evo kako joj stoji i koliko je drugačija (FOTO)

Budući da je bila veoma aktivna na "Tik-Toku" fanovi su poželeli da saznaju gde je sada, šta radi i kako dane provodi Nikina starija sestra, a najverovatnije zbog internog dogovora između njih dve, devojčica je kratko i jasno odgovorila: "Super je".

Printscreen

 

 

Ni detalj više Nika nije želela da otkrije, pa je time pokazala koliku ljubav i poštovanje gaji prema sestri i njenoj odluci da se ne eksponira, koju će, svi se nadamo, u skorije vreme promeniti.

 

Komentari (0)

Loading