Celebrity News

Unuka Miroslava Ilića je najslađa devojčica koju ste videli: Devin pokazao ćerku, da li će ovo fotografije smekšati dedino tvrdo srce (FOTO)

Unuka Miroslava Ilića, Eva Madison, najmlađa je naslednica muzičara

Unuka Miroslava Ilića je najslađa devojčica koju ste videli: Devin pokazao ćerku, da li će ovo fotografije smekšati dedino tvrdo srce (FOTO)

ATA Images

Unuka Miroslava Ilića i Mirjane Antonović stigla je na svet pre nekoliko meseci a ponosna baka obožava da se njenim fotografijama hvali po društvenim mrežama.

Javnost je, upravo zahvaljujući Miroslavljevoj bivšoj ljubavnici, saznala da je pevač po peti put postao deda, ali i da mu se nepriznati sin Devin, cenjeni doktor, prethodno oženio.

Ata Images

 

Uprkos svim ovim saznanjima, “Slavuj iz Mrčajevaca” navodno nije preduzeo niti jedan jedini korak da se približi sinu, poseti unuku a o svemu tome javnost je podrobno obaveštavala niko drugi do Mira.

Pročitajte: Sin Miroslava Ilića priredio mu ono čega se svaki roditelj boji! Majka Goca plače, ljubavnica Mirjana likuje i viče KARMA! (FOTO)

Putem društvenih mreža upozoravala je bivšeg ljubavnika rečima da se osvesti jer ne zna šta propušta ali čini se da je na tome ostalo.

Facebook

 

Poslednjih nekoliko meseci, otakako je sama dobila kontratužbu,i to od Ilića malo se primirila.

Uživa u ulozi bake, a skorašnja fotografija sina i unuke potpuno je raznežila njene fanove.

Facebook

 

Unuka Miroslava Ilića preslatka je, niko ne može da joj odoli a vrlo brzo postala je centar sveta svih članova uže i šire porodice.

 

Komentari (1)

Loading
Stanka

21:22 10.09.2023

Sine neka ti je sa srecom, Miroslav Ilic ce shvatiti koliko je gresan bio otac prema tebi.Bog je veliki.srecno💕💕💕