Lifestyle

Jedan pogled na ogradu i sve je jasno: Evo u kakvim uslovima živi majka Anabele Atijas, ovo je godinama skrivala od svih (FOTO)

Dom Anabele Atijas u Švedskoj divan je porodični kutak koji bi mnogi voleli da imaju

Jedan pogled na ogradu i sve je jasno: Evo u kakvim uslovima živi majka Anabele Atijas, ovo je godinama skrivala od svih (FOTO)

Još od prvog momenta kada se pojavila na javnoj sceni i pred očima javnosti iznela svoju tužnu priču o begu iz ratne Bosne i Hercegovine u inostranstvo, svi su priželjkivaju da se uvere u to kako je pevačica živela dok nije postala poznata, popularna i imućna.

youtube printscreen

 

Porodična kuća u Goraždu ratom je zahvaćena, ne zna se tačno da li je još uvek u vlasništvu dens zvezde, stoga će taj deo intime pevačice verovatno ostati zauvek njena tajna. Za razliku od porodične kuće u Bosni dom Anabele Atijas u Švedskoj u punom je svom sjaju. Majka estradne umetnice održava ga i obožava da u njemu gosti ćerke, zetove, unuke, a sada i praunuke.

Pročitajte: Duša je sada ostala prazna- Anabela Atijas grca u suzama, porodična tragedija je skroz slomila

Kako izgleda Anabelin kutak van granica naše zemlje podelila je njena najstarija ćerka na svom Instagram profilu uz komentar. 

- Bakino dvorište u kom sam ja odrasla, sada sedi moja ćerka sa svojom tetkom - napisala je Luna što je Anabela repostovala na svom profilu, čime je dozvolila fanovima da zavire u taj deo njene intime.

Instagram

 

Istina na slici je samo dvorište, ali izuzetno lepo uređeno, ograđeno i popločano. 

Raskošno drvo pravi hladovinu, u ćošku je sazidan roštilj, a tu su i dekorativne cigle i kolica prepuna cveća.

Pročitajte: Venčanica ličila na svadbenu tortu, on u odelu šerpa boje - Hit fotografija sa venčanja Anabele i Gagija, njena frizura će vas šokirati

S obzirom na to koliko su muzička zvezda i njena ćerka srećne povodom odlaska u Švedsku može se reći da tamo već neko vreme nisu odlazile ili bar da tamo nisu bile sa Luninom naslednicom.

Malenoj devojčici ovo je prvi odlazak kod prabake, koja je zbog te posete zasigurno presrećna.

Instagram

 

Instagram

 

U dom u Švedskoj Anabela se sa sestrom i majkom uselila sa svega 18 godina. Punoletstvo je, kako je sama izjavila, proslavila u izbegličkom kampu, međutim vrlo brzo put ih je naveo na sever Evrope gde je ona završila školovanje.

Nedugo nakon toga upoznala je Gagija Đoganija sa kojim je ispisala istoriju dens muzike.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading