Celebrity News

Sin Miroslava Ilića priredio mu ono čega se svaki roditelj boji! Majka Goca plače, ljubavnica Mirjana likuje i viče KARMA! (FOTO)

Sin Miroslava Ilića bio je problematičan

Sin Miroslava Ilića priredio mu ono čega se svaki roditelj boji! Majka Goca plače, ljubavnica Mirjana likuje i viče KARMA! (FOTO)

ATA Images

Na višedecenijsku karijeru Miroslava Ilića u neku ruku senku je bacio skandal zbog pevačevog nepriznavanja vanbraćnog sina Devina, kojeg je kako je utvrđeno dobio iz ljubavi sa Mirjanom Antonović, te se u poslednje vreme samo o tome priča i piše.

Budući da je pevač sve negirao, godinama se vodila borba oko toga da li je on zaista sin Miroslava Ilića, a stvar je otišla toliko daleko da su završili i na sudu.

 

Mirko Tabašević

 

 

Prema Mirjaninim tvrdnjama očinstvo je dokazano i utvrđena je prava istina, a dok pevač muku muči sa celokupnom situacijom, ni sa zakonitim naslednikom ne cvetaju mu ruže.

Naime, Marko Ilić, sin Miroslava Ilića kojeg je dobio u braku sa Gordanom, organima vlasti, ali i opštoj javnosti od ranije je poznat po problematičnom ponašanju, a najpoznatiji je slučaj haosa koji je napravio kada se jedne noći napio u svom stanu na Novom Beogradu.

 

Mića Jović

 

 

On je do duboko u noć u svom stanu puštao glasnu muziku zbog čega su komšije reagovale, što je samo uslovilo dalju eskalaciju problema.

- Iz njegovog stana dopirala je buka. Bila je noć i komšije nisu mogle da spavaju. Valjda ga je neko od njih upozorio na kućni red i zamolili su ga da ugasi ili barem smanji muziku. Njega je to razbesnelo, pa je izleteo iz stana i počeo da divlja. Sin Miroslava Ilića je počeo da šutira vrata od komšijinog stana.

Pročitajte: Oče, propustio si ceo moj život, sad možeš da upoznaš snaju - Prvi snimci Devina Antonovića sa izabranicom koja mu je ukrala srce

 

- Pomahnitalo je udarao u njih. Onda je počeo i pesnicama da lupa po vratima i zidu. Sve vreme je urlao i pretio. Videlo se da je baš besan. Niko nije smeo da mu priđe. Izgledao je pomahnitalo, kao razjarena zver - ispričao je tada izvor blizak porodici i dodao da je policija morala da interveniše.

- Patrola je brzo stigla u zgradu. Zatekli su Marka kako šutira vrata i histeriše. Međutim, on se ni tada nije smirio. Naprotiv. Napao je i policajce. Počeo da ih vređa i da maše rukama u njihovom pravcu. Ljudi su mu tražili ličnu kartu, ali on nije želeo da im da dokumenta. Sve to je trajalo poduže - ispričao je izvor i rekao da je sam pevač sa suprugom Gordanom morao da dođe kako bi smirio situaciju.

 

Ata Images

 

 

 

- Ne znamo da li ih je on pozvao ili neko od komšija. Trudili su se da smire strasti. Nekako su ubedili sina da uđe u stan i da prestane da se suprotstavlja policajcima. Marko je na nagovor mame i tate dao službenicima MUP ličnu kartu - završio je izvor koji je naglasio da privođenja ipak nije bilo jer nije bilo elemenata krivičnog dela.

 

Komentari (0)

Loading