Celebrity News

Voditeljka koju OBOŽAVATE je ukrala srce Pavlu Mensuru, pogledajte fotke zaljubljenog para iz Rovinja

Devojka Pavla Mensura je ona

Voditeljka koju OBOŽAVATE je ukrala srce Pavlu Mensuru, pogledajte fotke zaljubljenog para iz Rovinja

Luka Stepanović

Devojka Pavla Mensura oduvek je tema koja interesuje javnost, a nakon velike ljubavi koju je imao sa Nastasijom Stošić, mogi su se pitali da li će neka uspeti da zauzme njegovo mesto. To se, kako se čini nije desilo, jer je lepa voditeljka ponovo u zagrljaju mladog Mensura.

Ćerka čuvenog fudbalera zvezde Vlade Stošića objavila je fotografiju sa bivšim dečkom, i to sa putovanja u Rovinj, te je svima jasno da je romansa ponovo u punom sjaju i da je Nastasija Stošić devojka Pavla Mensura.

Instagram

 

Prva zajednička fotografija nakon raskida osvanula je na profilu Srne Lango, koja je objavila porodičnu fotografiju, na kojoj se našla i potencijalna snaha. A sada je i lepa voditeljka potvrdila lepe vesti.

Pročitajte: Ponosna mama Srna Lango OBJAVILA - Devojka Pavla Mensura BLISTA U BELOM, došao je I TAJ DAN! (FOTO)

Podsetimo, krajem 2021. godine Pavle je raskinuo dugogodišnju vezu sa koleginicom Ivanom Zečević, da bi uplovio u romansu sa nekadašnjom članicom grupe „Hurricane“ Ksenijom Knežević. Ipak, veza sa Ksenijom okončala se brže nego što je počela, a u njegov život ušla je Nastasija.

Instagram

 

Nastasija, inače, radi na Euronews kanalu i važi za jednu od najboljih mladih prezenterki. Atraktivni par prošle godine pojavio se na crvenom tepihu na žurci magazina Hello! i tada su svi imali prilike da vide koliko skladno izgledaju zajedno. 

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading