Celebrity News

Ponosna mama Srna Lango OBJAVILA: Devojka Pavla Mensura BLISTA U BELOM, došao je I TAJ DAN! (FOTO)

Devojka Pavla Mensura zarobila je njegovo srce

Ponosna mama Srna Lango OBJAVILA: Devojka Pavla Mensura BLISTA U BELOM, došao je I TAJ DAN! (FOTO)

Boško Karanović Story

Naslednik Irfana Mensura i Srne Lango, mlada glumačka nada Pavle Mensur već je ostvario niz zapaženih uloga, međutim on se u javnosti ne ističe preterano, intervjue retko daje, a o privatnom životu gotovo da i ne govori. Iz tog razloga on je dodatno interesantan pripadnicima sedme sile, a njegov emotivni status posebno zanima devojke. Kada je krajem 2021. raskinuo dugogodišnju vezu sa koleginicom Ivanom Zečević, uplovio je u romansu sa pevačicom Ksenijom Knežević, međutim ta veza nije dugo potrajala, a titulu devojka Pavla Mensura već neko vreme ponosno nosi blogerka i novinarka Nastasija Stošić.

Pročitajte: Zašto sad ovo? Pavle Mensur pokazao novu devojku pa OVAKO UVREDIO bivšu Kseniju

 

Lepa Beograđanka, čini se, potpuno je zarobila srce mladog glumca, a sudeći po fotografijama na društvenim mrežama gde su oboje veoma aktivni i popularni, ljubav cveta i pitanje je dana kada će Pavle svoju izabranicu odvesti pred matičara.

Da sve sluti na najradosnije vesti kojima bi se poznati roditelji ove zvezde u usponu nesumnjivo najviše obradovali, pored činjenice da se njih dvoje gotovo ne odvajaju, jeste i najnovija zajednička fotografija koju je devojka Pavla Mensura podelila na "Instagramu", a na kojoj su golupčići u prisnom zagrljaju, preplavljeni emocijama i sa širokim osmesima na licima.

Pročitajte: Premijera nove ljubavi! Pavle Mensur prvi put u javnosti sa novom izabranicom, da li je lepša od Ksenije? (FOTO)

Instagram

 

Oni su pozirali u elegantnim kombinacijama, veoma lepo usklađeni, i dok je Pavle za, pretpostavlja se neku svečanu priliku odabrao elegantne pantalone i belu košulju, njegova draga zablistala je u potpuno belom outfitu koji osim toga što ističe njeno izvajano telo, po mišljenu mnogih nagoveštava svadbeno veselje.

Nastasija je, inače, ćerka proslavljenog fudbalera Vlade Stošića, ranije je radila kao foto-model, pokrenula je biznis sa modnim brendom, a šira javnost upoznala ju je pre nekoliko godina kao devojku Đorđa Đokovića, najmlađeg brata najboljeg tenisera sveta.

Komentari (0)

Loading