Celebrity News

Šest meseci od rođenja ćerkice Mina Sovtić prvi put u javnosti: Evo kako sada izgleda i ko joj pravi društvo (FOTO)

Mina Sovtić posle porođaja prvi put u javnosti

Šest meseci od rođenja ćerkice Mina Sovtić prvi put u javnosti: Evo kako sada izgleda i ko joj pravi društvo (FOTO)

Dalibor Danilović

Iako trenutak kada je na svet donela devojčicu nikada nije precizirala, Mina Sovtić u martu je objavila da je rodila devojčicu, čije ime je Luna. Mina Sovtić posle porođaja napravila je malu pauzu na poslovnom planu, kako bi se posvetila majčinstvu, a mladu glumicu dugo nismo imali prilike da vidimo u javnosti.

Pročitajte: Ćerka Anice Dobre se odmah posle porođaja vratila na posao i sada je SVI OGOVARAJU - MIna Sovtić izgleda kao.... (FOTO)

Sada je Mina Sovtić posle porođaja prvi put pozirala u javnosti i to u društvu svoje mame Anice. Ćerka Anice Dobre sa majkom je bila gost na svečanom otvaranju višemedijske instalacije i performansa Dragane Ognjenović u galeriji Fakulteta likovnih umetnosti.

Ata Images

 

Za svoje prvo pojavljivanje posle porođaja, Mina je odabrala lepršavu crvenu haljinu koju je ukombinovala sa belim sandalama, tašnom i nakitom. Ono što se mnogima posebno dopalo je njena nova boja kose, koja dodatno otvara njene zelene oči.

Ata Images

 

Mina se polako, ali sigurno vraća na svoju devojačku liniju, te je na račun izgleda dobila brojne komplimente. A kako na njenom licu zrači osmeh, jasno je da joj majčinstvo i te kako prija.

Ata Images

 

 

Komentari (1)

Loading
Nadica

15:09 12.09.2023

Kao od Brega odvaljena,poruznela.... A ime deteta mi je odmah asocijacija na onu k********* iz zadruge.