Celebrity News

Ćerka Anice Dobre se odmah posle porođaja vratila na posao i sada je SVI OGOVARAJU: MIna Sovtić izgleda kao.... (FOTO)

Izgled Mine Sovtić nakon porođaja za svako je divljenje

Ćerka Anice Dobre se odmah posle porođaja vratila na posao i sada je SVI OGOVARAJU: MIna Sovtić izgleda kao.... (FOTO)

Monika Pavlović

Niko nije očekivao da će se svega dva i po meseca od porođaja Mina Sovtić priključiti svojoj glumačkoj ekipi u Zvezdara Teatru, ipak to se juče dogodilo, a ovim činom mlade dramske umetnice pohvalila se njena koleginica Lena Bogdanović. "Vidite ko se vratio" napisala je Lena, dok u kadru pozira sa ćerkom Anice Dobre. U prvi mah svi su mladoj umetnici poželeli sreću i puno uspeha zbog povratka, pozdravili su njenu upornost i hrabrost mlade mame, ono što je međutim odmah potom bilo fanovima na Instagramu zanimljivo jeste izgled Mine Sovtić nakon porođaja.

Pročitajte: Zar posle samo dva meseca NOVI FRAJER? Nežni dodiri i držanje za ruke, Mina Sovtić već ZABORAVILA MUŽA (FOTO)

Dalibor Danilović

 

 

Glumica je, doduše, za prvi dolazak na posao obukla široku, dugačku crnu tuniku i sako u kom se gotovo ništa nije videlo, ni viškovi, pa ni to koliko je i da li je ona smršala, ipak na osnovu njenog lica i ruku zaključilo se da je svoju figuru ona ipak dovela na staro, te da je to upravo i razlog njenog preranog povratka. 

Pročitajte: Udala se Mina Sovtić: Ćerka Anice Dobre u venčanici koja podseća na stara vremena, a mladoženja sa šiškicama (FOTO)

Monika Pavlović

 

Uprkos neprospavanim noćima zbog jedinice Mina je očigledno u formi, koju predstava "Ljubav u Savamali" zahteva. Istina, bliži se kraj sezone, te ona neće imati mnogo angažovanja, pozorište se zatvara do septembra, te će novopečena mama ćerki moći u potpunosti da se posveti.

Pročitajte: Brak je potpuno promenio: Ćerka Anice Dobre više ne izgleda isto, transformacija izazvala lavinu komentara (FOTO)

Dalibor Danilović

 

Izgled Mine Sovtić za svaku je pohvalu, a gledajući genetiku ništa manje se nije ni očekivalo. Njena majka Anica isto je posle njenog rođenja vrlo brzo figuru vratila na staro, a poput naslednice i ona se angažovanjima vrlo brzo vratila.

Pročitajte:Posle toliko godina, Bane Vidaković priznaje: Oduvek sam ljubomoran na muža Anice Dobre što ju je maznuo

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading