Celebrity News

Ćerka Novaka Đokovića glavna tema svetskih medija: Pogledajte kako se mala Tara Đoković skockala za tatinu veliku pobedu (FOTO)

Ćerka Novaka Đokovića prisustvovala je poslednjem meću na ovogodišnjem US Openu

Ćerka Novaka Đokovića glavna tema svetskih medija: Pogledajte kako se mala Tara Đoković skockala za tatinu veliku pobedu (FOTO)

getty images

Zajedno sa mamom Jelenom, bakom Dijanom i bratom Stefanom, malena Tara Đoković, ćerka Novaka Đokovića, prisustvovala je meču na US Openu u kojem je najbolji teniser sveta briljirao i ponovo izvojevao pobedu.

Devojčica, koju je mama obukla u belu haljinicu i napravila joj posebne kikice, pažljivo je pratila svaki očev potez, navijajući najglasnije iz lože, u kojoj se porodici Đoković u neko doba pridružio i holivudski glumac Metju Mekonahi.

Poene u korist oca pozdravljala je aplauzom, a nije tajna da je najbolji reket sveta baš u njenim očima u trenucima slabosti tražio podršku.

getty images

 

Mnogo puta do sada Novak je tvrdio da je Tara njegova najslabija tačka, da ne može da joj odoli, sve joj dopušta jer je veza između oca i ćerke o kojoj je ranije mogao samo da sluša kod njih dodatno izražena.

Pročitajte: Ćerka Novaka Đokovića novom frizurom oduševila sve na Instagramu - Tara se tako skockala da svi pričaju o njoj (FOTO)

U prilog tome govori i činjenica da se nakon pobede Đoković najviše zadržao u zagrljaju svoje naslednice, kada je i zaplakao.

Naime, po osvojenom turniru i primljenom peharu, teniser se prvo svima zahvalio, obratio se publici, vernim fanovima a onda energično uleteo u ložu gde je prvo zagrlio Metjua Mekonahija, zatim majku, pa sina Stefana, suprugu Jelenu a naposletku i malenu Taru kraj koje je čak i pustio suzu.

getty images

 

Rasplakao se Novak jer je ovo velika pobeda za njega. Reč je o osvojenoj 24. grem slem tituli u karijeri, te nikoga nije začudilo što je bio emotivnijij nego ikad pre.

getty images

 

getty images

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading