Lepota

Ćerka Novaka i Jelene Đoković novom frizurom oduševila sve na Instagramu: Tara se tako skockala da svi pričaju o njoj (FOTO)

Ćerka Novaka i Jelene Đoković osvaja svojom slatkoćom

Ćerka Novaka i Jelene Đoković novom frizurom oduševila sve na Instagramu: Tara se tako skockala da svi pričaju o njoj (FOTO)

Iako je poznatim roditeljima privatnost dece na prvom mestu, te se trude da ih preterano ne eksponiraju medijski, sin i ćerka Novaka i Jelene Đoković sve češće su tema domaćih i svetskih portala jer njihov neodoljivi šarm i slatkoća naprosto osvajaju.

Svi veliki svetski turniri, pa i oni manje značajni na kojima Nole zaigra ispraćeni su podrškom njegove porodice iz lože, gde sve češće imamo prilike da ugledamo Stefana i Taru i uverimo se da izrastaju u zaista u decu za primer.

 

Clive Brunskill/Getty Images

 

 

Pored supruge i tatinog naslednika, najvatreniji navijač sa tribina jeste ćerka Novaka i Jelene Đoković koja je postala prava zvezda štampe i društvenih mreža, a o njenim modnim kombinacijama naširoko se priča.

Pročitajte: Frizura Tare Đoković je predmet svih razgovora na Vimbldonu - Pogledajte kako se skockala preslatka Novakova i Jelenina ćerka (FOTO)

Neodoljiva Tara svakim svojim pojavljivanjem ukrade šou i privuče sve poglede na sebe, a to je slučaj bio i na ovogodišnjem Roland Garrosu kada je u zagrljaju oca raznežila čitav svet.

U Noletovom naručju preslatka devojčica oseća se najsigurnije čemu svedoči i njen bezbrižni osmeh, a pored privrženosti i ljubavi između tate i ćerke, nije mogla proći nezapaženo modna kombinacija, kao ni frizura Tare Đoković za koju je pretpostavljamo bila zadužena Jelena.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NOLE FAN IRAQ (@nole__87)

 

Uz roze suknjicu i belu košuljicu sa karnerima savršeno se uklopila kosa zavezana u repiće, a iako nije bilo raznobojnih šnalica i drugih detalja koje mala lepotica obožava, svi se slažu da je frizura Tare Đoković ponovo pun pogodak i pravi izbor uz ovaj bajkoviti outfit.

 

Uvek preslatko i u skladu sa svojim godinama odevena, ćerka Novaka i Jelene Đoković sa razlogom nosi titulu male modne ikone, a sa druge strane, iako je naslednica jednog od najpoznatijih svetskih parova, ona odaje utisak skromne i smerne devojčice koja je i pravi primer mnogim roditeljima kako da usmeravaju svoju decu.

 

 

Komentari (0)

Loading