Celebrity News

Sve što je lepo IMA KRAJ: Katarina Grujić POTVRDILA rastanak, oglasila se na Instagramu i za Gobeljića ima samo jednu poruku (FOTO)

Slavlje u domu Marka Gobeljića i Katarine Grujić trajaće do zore

Sve što je lepo IMA KRAJ: Katarina Grujić POTVRDILA rastanak, oglasila se na Instagramu i za Gobeljića ima samo jednu poruku (FOTO)

Slavlje u domu Marka Gobeljića i Katarine Grujić veliko je, a povoda je nekoliko. Ipak, za mladu pevačicu najveći povod za slavlje je rođendan njenog voljenog supruga.

Naime, Marko Gobeljić napunio je 31 godinu, a tim povodom supruga mu je uz niz zajedničkih fotografija i emotivnom porukom čestitala na svom "Instagramu":

Instagram

 

- Život piše romane, često se i sami iznenadimo koliko u knjizi ima sreće, radosti, tuge, lepih i onih manje lepih trenutaka. Za tvoj 31. rodjendan život je ispisao završetak jednog divnog poglavlja, najveće ljubavi koju si doživeo ti i tvoja Crvena zvezda! Život ide dalje, a ti zaslužuješ samo najbolje i znam i sigurna sam da će svaka sledeća stranica biti ispisana još lepšim emocijama, doživljajima, događajima i da ćemo zajedno uživati u svim tvojim uspesima jer tvoja čista i dobra duša to zaslužuje!

Vole te princeze tvoje! Srećan rodjendan bejb. 

Pročitajte: Katja Gobeljić sa mamom i tatom na odmoru - Možete li da verujete koliko je porasla, sad se jasno vidi na koga liči (FOTO)

Slavlje u domu Marka Gobeljića i Katarine Grujić ovoga puta nije samo rođendansko, jer fudbalera očekuje potpisivanje novog ugovora, nakon što je njegov angažman u "Crvenoj zvezdi". Novo poglavlje celu porodicu uskoro očekuje, međutim, ipak, detalji novog ugovora nisu poznati.

Porodica će rođendan proslaviti na svoj način, a posebno će se radovati mala Katja.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading