Celebrity News

Da joj vidite haljinicu! Katja Gobeljić pozirala tati: Prava je modna ikona! (FOTO)

Ćerka Katarine Grujić i Marka Gobeljića je neodoljiva

Da joj vidite haljinicu! Katja Gobeljić pozirala tati: Prava je modna ikona! (FOTO)

Nešto više od godinu i po dana prošlo je otkako je na svet došla ćerka Katarine Grujić i Marka Gobeljića, a putem nijihovih društvenih mreža imamo prilike da se uvermo da se oni sjajno snalaze u ulozi roditelja i da u istoj uživaju.

Malena Katja unela je neizmernu radost u život poznatih roditelja kojima je centar sveta, te se pored brojnih obaveza oni trude da što više vremena provedu zajedno i da sve želje ispune mezimici.

Instagram

 

 

Tako mala, Katja je već postala zvezda maminog i tatinog Instagram profila i svojom slatkoćom lako je osvojila srca njihovih fanova, a koliko brzo raste i da je prava modna ikona, uverila nas je najnovija objava brižnog tate.

Pročitajte: Prvo luksuzno letovanje Katje Gobeljić - Zavirite na porodični odmor ćerkice Katarine Grujić i Marka Gobeljića u Dubaiju (FOTO)

Naime, dok Kaća vredno radi i nastupa na crnogorskom primorju, Marko se u potpunosti posvetio mezimici sa kojom provodi dragoceno vreme i uživa u njenim bezbrižnim igrarijama.

Instagram

 

 

Trenutke iz porodičnog doma podelio je sa svima, a pored lepote koja krasi devojčicu, krupnih plavih okica i neodoljivog osmeha, u prvi plan dospeo jei njen odabrani stajling u barbi roze boji.

Pročitajte: Ovo kod nas sigurno nema da se kupi! Ćerka Katarine Grujić obučena u unikatnu trenerku...pevačica i fudbaler ne žale pare (FOTO)

Poput prave male princeze pozirala je ćerka Katarine Grujić i Marka Gobeljića u preslatkoj haljinici sa karnerima, a tata se potrudio i da joj dotera frizuru te joj je vezao repić i kosu ukrasio roze šnalicama.

Instagram

 

 

Outfit se dopao i atraktivnoj mami koja je "Insta Story" odmah podelila i na svom profilu, a armija fanova nizala je pohvalne reči i svi se slažu da je Katja kao med.

Pročitajte: Krupne oči na tatu - Fotografije male Katje Gobeljić sa letovanja u Budvi će vas oduševiti

Takođe, ponosni tata pobrao je mnoštvo komplimenata na konto posvećenosti porodici, posebno svojoj neslednici, a osmeh na lice zasigurno su mu izazvali komentari da devojčica neodoljivo podseća na njega

Komentari (0)

Loading