Celebrity News

Katja Gobeljić sa mamom i tatom na odmoru: Možete li da verujete koliko je porasla, sad se jasno vidi na koga liči (FOTO)

Ćerka Katarine Grujić i Marka Gobeljića sada je velika devojčica

Katja Gobeljić sa mamom i tatom na odmoru: Možete li da verujete koliko je porasla, sad se jasno vidi na koga liči (FOTO)

Miomir Milić

Dvadesetomesečna ćerka Katarine Grujić i Marka Gobeljića koja je u njihove živote unela neuzmernu ljubav i radost i, kako su sami priznali, potpuno ih promenila, već je postala zvezda društvenih mreža i to sve zahvaljujući upravo poznatim roditeljima.

Instagram

 

 

Par ne želi od očiju javnosti da skriva svoju mezimicu, pa na njihovim profilima često možemo posvedočiti slatkoći male Katje i tome koliko je njeno detinjstvo srećno, bezbrižno i ispunjeno raznim avanturama.

Pročitajte: Da joj vidite haljinicu! Katja Gobeljić pozirala tati - Prava je modna ikona! (FOTO)

Kaća i fudbaler i pored mnogobrojnih obaveza kojima su preokupirani, ipak često pronalaze vremena da se opuste, otputuju i uživaju u porodičnim momentima van Beograda, a to je slučaj i sada kada su spakovali kofere i otišli na Kopaonik.

Instagram

 

 

Uživaju oni u svežem planinskom vazduhu i svemu što odmor na planini pruža, a čini se da se ipak najbolje provodi ćerka Katarine i Marka Gobeljića koja jednako voli vreme da provodi, kako sa mamom, tako i sa tatom, na kojeg svi se slažu neverovatno podseća.

Instagram

 

 

Fotografije koje je pevačica podelila na "Instagramu" otkrile su koliko je ova porodica skladna, da je malena devojčica baš brzo porasla i da osmehom prosto pleni, ali i to da njena mama koja je poznata po savršenom modnom stilu veoma pažljivo bira Katjine stajlinge.

Instagram

 

 

Preslatko odevena u šarenu trenerkicu, jaknicu koja se presijavala na zlatno i isto takve patike, Kaćina i Markova ćerkica osvojila je srca svih njihovih pratioca, pa su se i nizali komentari da je prosto neodoljiva i da je već prava mala modna ikona.

 

Komentari (0)

Loading