Celebrity News

Nestvarno lepa mlada i bajkovita venčanica! Ovo je jedina fotografija crkvenog venčanja Gorice Popović i OVOG poznatog glumca

Venčanje Gorice Popović - jedina fotografija

Nestvarno lepa mlada i bajkovita venčanica! Ovo je jedina fotografija crkvenog venčanja Gorice Popović i OVOG poznatog glumca

Luka Šarac

Gorica Popović oduvek se trudila da svoj privatni život zadrži što dalje od radoznalih pogleda. Zato se o njenom braku i ljubavi sa muzičarem Nenadom Nešom Petrovićem, malo toga zna. Poznato je ipak da su u braku već tri decenije i da je njihov odnos skladan, međutim venčanje Gorice Popović i Nenada Petrovića, za domaću javnost potpuna je misterija, a nijednu fotografiju bračnog para, od tog dana nismo imali prilike da vidimo.

Pročitajte: Muž Gorice Popović posle toliko godina braka ŠOKIRAO glumicu ODLUKOM - Došlo je do KRAJA, evo šta je presudilo (FOTO)

Pa ipak, venčanje Gorice Popocić, i to filmsko, koje se dogodilo davne 1984. godine zabeleženo je jednom fotografijom. Kadar iz filma "Kraj rata" beleži crkveno venčanje Gorice Popović i Velimira Bate Živojinovića. Odevena u belu venčanicu, jednostavnog kroja, mlada plavuša na filmskom platnu udavala i izgledala kao san.

Privatna Arhiva

 

Tek osam godina od kada je fotografija nastala, Gorica se suprugu Neši zaklela na večnu ljubav, dok je Bata u trenutku snimanja filma već dve i po decenije bio u srećnom braku sa svojom suprugom, Lulom.

- Venčali smo se s krunama na glavi, tako da mi je Bata posle govorio da sam mu ja žena. Nije bio naporno, to je inače divan film reditelja Dragana Kresoje - rekla je Gorica o ovim scenama za "Kurir".

 

Komentari (0)

Loading