Celebrity News

Kupaći Mile Dragaš odmah ćete poželeti za vaše princeze! Zbog ovog stajlinga ćerka Slađe Alegro postala je zvezda Instagrama(FOTO)

Ćerka Slađe Alegro zvezda društvenih mreža

Kupaći Mile Dragaš odmah ćete poželeti za vaše princeze! Zbog ovog stajlinga ćerka Slađe Alegro postala je zvezda Instagrama(FOTO)

Boško Karanović

Pre pet godina pevačica Slađa Alegro ostvarila se u najlepšoj i najvažnijom životnoj ulozi, ulozi majke koja je došla nakon mnogo godina borbe budući da su se ona i njen suprug namučili oko potomstva. Na veliku radost i sreću, u porodični dom stigla je ćerka Slađe Alegro i Zorana Dragaša, koja je istog momenta postala centar sveta ponosnih roditelja, pa se i trude da što više vremena provedu zajedno.

Instagram

 

 

Koliko skladna porodica uživa u svakom zajedničkom trenutku, jasno je svakom ko je bar jednom bacio pogled na "Instagram" profil pevačice moćnog vokala, a u poslednje vreme zvezda istog je upravo ćerka Slađe Alegro i Zorana Dragaša koja izrasta u pravu lepoticu.

Pročitajte: Porodica je od juče još bogatija... Čestitke se nižu ispod prelepe fotografije kojom je Slađa Alegro potvrdila PREDIVNE VESTI (FOTO)

Po svemu sudeći, pored lepote koju je nasledila od poznate mame, malenoj Mili urođena je i ljubav prema modi, pa na fotkama koje pevačica deli na društvenim mrežama primetno je da devojčica sve više pažnje obraća i na modne detalje.

Instagram

 

 

Ovog puta, dok na odmoru sa roditeljima uživa u poslednjim danima leta, u fokus je dospeo žuti jednodelni kupaći kostim preslatke Mile koji je posebno sladak zbog karnerčića i flamingosa koji su bili oslikani po njemu.

Instagram

 

 

Iako su svi složni u mišljenju da je ćerka Slađe Alegro postala prava mala modna ikona, te da njene odevne kombinacije prilagođene godinicama sve više inspirišu mame koje imaju devojčice da za njih biraju slične modele, svi su složni u mišljenju da je njen neodoljivi osmeh i dečja radost upravo ta koja otapa srca, a sreća i radost vidna je i kod ponosnih mame i tate koji svakog dana zahvaljuju Bogu na najlepšem životnom poklonu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading