Moda

Kupaći Tare Đoković savršen za vaše devojčice, cela plaža gledala u njegove šare: Evo gde ga možete kupiti za 1999 dinara (FOTO)

Ćerka Jelene i Novaka Đokovića kao na modnoj pisti

Kupaći Tare Đoković savršen za vaše devojčice, cela plaža gledala u njegove šare: Evo gde ga možete kupiti za 1999 dinara (FOTO)

Profimedia

Već nedelju, dve ćerka Jelene i Novaka Đokovića na letovanju je sa roditeljima i bratom.

Porodica Đoković sunčane dane provodi na Jadranu. Prvo su bili u Crnoj Gori, a zatim su uslikani u Dubrovniku.

Pročitajte: Sin Novaka Đokovića se prvi put obratio javnosti: Mali Stefan otkrio šta zamera ocu i ljudima koji ga okružuju! Njegove reči odzvanjaju!

Najbolji teniser sveta i njegova supruga, navodno su u Crnoj Gori kupili i vilu u kojoj sada borave i njegova braća i roditelji, a ako je suditi po fotografijama koje kruže mrežama sprtista je ipak najviše fokusiran na svoje naslednike.

 

profimedia

 

 

Udovoljava im kada je reč o vodenim sportovima, u čemu takođe on i Jelena neizmerno uživaju.

Baloni na vodi omiljena su zanimacija četvoročlane porodice, koja je konstatno pod lupom domaćih i stranih paparaca.

Pročitajte: Đoković slavio do kasno u noć, Jelena napravila haos uz pesmu Zorice Brunclik

Zahvaljujući njihovom radu društvenim mrežama kruže vrlo zanimljive fotografije letovanja sportiste i njegovih najmilijih, među kojima se zbog odevne kombinacije ističe mala Tara.

 

profimedia

 

 

Ćerka Jelene i Novaka Đokovića za uživanje na vodi ponela je kostim ukrašen flamingosima.

 

profimedia

 

 

Mnogi su komentarisali da ništa slađe nisu videli, a bilo je i onih koji su se zapitali zašto su Jelena i Novak svojoj mezimici odenuli jednodelni kostim sa dugačkim rukavima.

Pročitajte: Smirenost koja fascinira: Novak Đoković krišom snimljen u avionu, jedan detalj pokrenuo lavinu komentara (foto)

Verovatno je reč o preventivi i zaštiti od sunca njihove princeze koja je očigledno osetljivija od brata Stefana, koji je za porodično druženje na vodi poneo samo šorc.

 

profimedia

 

 

Sličan kupaći kostim za vaše devojčice možete kupiti za svoje devojčice u H&M-u za 1999 dinara.

 

H&M

 

 

 

.

 

Komentari (1)

Loading
SlavkoP

00:00 01.08.2023

Koga interesuje u sta je obucena ova klinka? Koga interesuje uopste ista o Djokovicima osim rezultata u tenisu? Javite nam kad sledeci put Novak pobedi Carlitosa, ostalo nije interesantno.