Celebrity News

Porodica je od juče još bogatija... Čestitke se nižu ispod prelepe fotografije kojom je Slađa Alegro potvrdila PREDIVNE VESTI (FOTO)

Lepe vesti Slađa Alegro podelila putem društvenih mreža

Porodica je od juče još bogatija... Čestitke se nižu ispod prelepe fotografije kojom je Slađa Alegro potvrdila PREDIVNE VESTI (FOTO)

Boško Karanović

Veoma poseban dan u domu vlasnice, kako mnogi kažu, moćnog vokala bio je pravi povod da se na društvenim mrežama oglasi i zaista lepe vesti Slađa Alegro podeli sa svojim brojnim pratiocima.

Instagram

 

 

Naime, prepuna emocija pevačica koja je u braku sa izabranikom Zoranom Dragašem sa kojim ima ćerkicu Milu juče je porodično bila na jednom slavlju, a putem "Instagrama" je otkrila da je ponovo postala kuma.

Pročitajte: Ovako izgleda dom brižne mame - Slađa je za ćerku Milu napravila bajku (FOTO)

- Naša porodica je od juče još bogatija. Još jedno kumstvo, krštenje male Isidore. Naše dugogodišnje druženje je krunisano ovako velikim činom. Hvala vam! Trudićemo se da Isidori budemo pravi primer i da je svi zajedno učinimo što srećnijom - lepe vesti Slađa Alegro je objavila i podelila fotografije sa kumicama, kao i sa svojim najbližima.

Instagram

 

 

Skladna porodica za poseban dan odabrala je i posebne stajlinge, te su i pevačica i njen suprug blistali veoma elegantno odeveni, a najviše pažnje privukla je preslatka Mila koju je mama posebno udesila u princes haljinicu sneg bele boje.

Instagram

 

 

Pored komplimenata koje su prikupili na račun izgleda i sklada, Slađa i njen suprug takođe su dobili mnogo česstitki za kumstvo, a samo neki od komentara su glasili: "Srećno kumovi", "Zaista ste predivni", "Srećno porodicama"...

Pročitajte: Ova rana nikada neće zarasti! Slađa Alegro potvrdila STRAŠNE vesti o smrti, ostala je bez svog zaštitnika! Svi joj pružaju podršku (FOTO)

Inače, koliko je zadovoljna i ispunjena na svim poljima svedoči činjenica da lepe vesti Slađa Alegro sve češće u poslednje vreme deli, pa se tako nedavno na svom profilu pohvalila i zahvalila publici na uspešnoj letnjij sezoni.

-Veoma uspešna sezona je iza nas. Obišli smo mnogo gradova i u svakom ostavili deo srca. Lepo dočekani, lepo ispraćeni - napisala je i dodala:

 

 

- Hvala vam svima od sveg srca. Mi odosmo na zasluženi odmor, a družimo se sa vama veoma brzo! Do narednog viđenja ostajte zdravo. Voli vas vaša Slađa.

Komentari (0)

Loading