Celebrity News

Najlepše vesti upravo stigle iz doma Čedomira Jovanovića! Supruga Jelena ga je učinila najsrećnijim čovekom na svetu (FOTO)

Čedomir i Jelena Jovanović ne skrivaju emocije

Najlepše vesti upravo stigle iz doma Čedomira Jovanovića! Supruga Jelena ga je učinila najsrećnijim čovekom na svetu (FOTO)

Ata Images

Čedomir i Jelena Jovanović već više od dve decenije uživaju u svojoj ljubavi koju su 2003. godine ozvaničili brakom, a kao kruna velike ljubavi na svet je došlo čak četvoro naslednika veoma neobičnih imena - Jana Hart, Zora Fejt, Anđelija Fej i Mihajlo Lajf

Instagram

 

 

Iako su u medijima česte spekulicije o njihovom novodno turboletnom odnosu, bilo je čak priče i da su se fizički sukobili, Čedomir i Jelena Jovanović uspešno prevazilaze sve probleme i nesuglasice ako ih uopšte ima i čini se da je njihova ljubav samo ojačala i očvrsnula.

Pročitajte: Ćerka Čedomira Jovanovića iznenadila oca i majku novim izgledom - Da li ste nekada videli ovakvu frizuru? (FOTO)

Tome u prilog govori i činjenica da je sa svetom putem svog "Instagrama" političar danas podelio veoma emotivnu objavu, ne skrivajući da je kao i prvog dana zaljubljen u svoju dragu, ali i zahvalan joj na svim godinama koje su proveli zajedno.

Naime, lepa Jelena po svemu sudeći danas proslavlja rođendan, a ovim povodom osvanula je objava Čede Jovanovića koja je izazvala predivne reakcije njegovih pratioca:

Instagram

 

 

- Naši životi, naša srca, naša vera... sve naše neka bude srećno i snažno kao što smo mi srećni i jaki zbog tebe - napisao je Čeda uz mnoštvo srca i pokazao svoju nežnu stranu, a istu objavu podelila je i njegova supruga na čiju adresu ne prestaju da pristižu čestitke i najjlepše želje.

Komentari (0)

Loading