Celebrity News

Čedomir Jovanović objavio snimak dečaka koji je juče nastradao u zločinu u školi na Vračaru: Zbogom, mali pali anđele (FOTO)

Oglasio se Čedomir Jovanović i slomio srce svima

Čedomir Jovanović objavio snimak dečaka koji je juče nastradao u zločinu u školi na Vračaru: Zbogom, mali pali anđele (FOTO)

Ata Images

Osam malih anđela, koji su juče otišli u školu "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, u svoje tople domove nikada se neće vratiti jer je njihov školski drugar krenuo u ubilački pohod sa dva pištolja koja je uzeo iz sefa svog oca. Srbija i ceo region i dalje su u šoku zbog zločina maloletnog dečaka koji je usmrtio radnika obezbeđenja i osmoro đaka, društvene mreže preplavljene su izlivima najdubljih emocija kako običnih građana tako i javnih ličnosti, a putem "Instagrama" oglasio se Čedomir Jovanović koji je podelio potresnu fotografiju i rastužio mnoge.

Pročitajte: TUGA I MUK - U tragediji u školi na Vračaru ubijena ćerka bivšeg trenera "Zvezde" (FOTO)

Ata Images

 

Među sedam devojčica koje su nevino nastradale našao se i dečak A. Č. koji je interesovanje za muziku pokazivao od najranijeg detinjstva, a klavir je svirao od svoje šeste godine. Bio je vanserijski talenat, osvajao je brojne nagrade i priznanja  a pre samo mesec dana komponovao je i svirao kompoziciju "Emocije" sa kojom je pobedio na 28. republičkom muzićkom stvaralaštvu "Deca kompozitori, FEDEMUS 2023".

Povodom njegove kao i prerane i nepravedne smrti ostale dece oglasio se Čedomir Jovanović koji je u naletu emocija podelio srceparajuću objavu:

Pročitajte: Slomljeni i uplakani - Milena Popović i Igor Jurić konačno uslikani u javnosti, povod je PRETUŽAN (FOTO)

Ata Images

 

- A.Č. jedan od osam palih anđela žrtva je Srbije koju smo stvorili našoj deci, surovi, sirovi, dehumanizovani, nekulturni, ogrezli u krvi, zločinu i pljački, mržnji, kurvanju i podlosti, gluposti i kukavičluku, ne znam da li će nas ova tuga i bol osvestiti, da li ćemo bar sada postati ljudi - napisao je političar prepun tuge i razočarenja.

U Srbiji je povodom tragičnog događaja proglašeno tri dana žalosti, a pored neutešnih porodica, prijatelja i poznanika na društvenim mrežama, ali i na trgovima širom zemlje od dece koja su u napadu preminula opraštaju se i mnoge javne ličnosti. 

Poslušajte numeru dečaka koji nije slutio da će njegovo prvo muzičko delo biti najtužnija muzika na Balkanu. 

Komentari (0)

Loading