Celebrity News

Nekada najlepši muškarac na svetu, a sad... Pogledajte kako danas izgleda Brendon iz Beverli Hilsa, godine su bile NEMILOSRDNE (FOTO)

Brendon iz "Beverli Hilsa" sada izgleda ovako

Nekada najlepši muškarac na svetu, a sad... Pogledajte kako danas izgleda Brendon iz Beverli Hilsa, godine su bile NEMILOSRDNE (FOTO)

Reddit

Brendon iz "Beverli Hilsa" čuvene serije koja je doslovno zaludela ceo svet nedavno je napunio 54. godine, a budući da se u hit ostvarenju on proslavio kao dvadesetjednogodišnji mladić, mnogi ne znaju šta se od tada do danas desilo u životu Džejsona Prislija i koliko se njegov život promenio.

Prisli je rođen u Vankuveru u Kanadi, a glumom je počeo da se bavi 1984. godine. U seriji "Beverli Hils 90210" glumio je do 2000. godine, u devet sezona glavnu ulogu, a onda je u 10. sezonio bio gost.

 

 

Iako je ova uloga ostala najznačajnija i najpoznatija u njegovoj karijeri, Brendon iz "Beverli Hilsa" vredno je  snimao sve vreme o čemu govori i impozantna lista njegovih televizijskih i filmskih rola.

Pročitajte: Šenon Doerti otkrila simptom koji je podmuklo najavljivao povratak kancera!

Samo neke od serija u kojima je ostavio traga jesu "Danger bay", "Medium", "Private eyes", "Hot in Cleveland", "Dark angel", kao i filmovi "The Boy Who Could Fly", "Cover story", "Made in Brooklyn", "Zoom" u kojem je ostvario poslednju filmsku ulogu.

 

 

Uloga Brendona ipak donela mu je planetarnu popularnost, a baš na vrhuncu slave oženio se Ešli Piterson. Bilo je to 1999. godine, međutim brak je trajao samo godinu dana.

 

 

Nakon toga svoju sreću pronašao je pored atraktivne Naomi Loud- Pristli sa kojom je dobio ćerku Avu Veroniku i sina Dašijela Orsona, a porodica mu je najveći oslonac i podrška za sve u životu.

 

 

Inače, Brendon iz "Beverli Hilsa" ubrzo posle snimanja serije doživeo je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio prelom kičme, potres mozga i niz drugih povreda, pa zbog zdravstvenih problema i lošeg psihičkog stanja nije imao značajnije glumačke uloge, međutim promenio je neke životne navike i usporio tempo života i nastavio da glumi u serijama.

 

 

Kako Brendon iz "Beverli Hilsa" danas izgleda i koliko se promenio saznali smo putem njegovog "Instagram" profila, a evidentno je da i pored bora na licu i sede kose, on i dalje zrači istim šarmom i seksipilom.

Komentari (0)

Loading