Celebrity News

Nekada najlepši muškarac na svetu, a sad... Pogledajte kako danas izgleda Brendon iz Beverli Hilsa, godine su bile NEMILOSRDNE (FOTO)

Brendon iz "Beverli Hilsa" sada izgleda ovako

Nekada najlepši muškarac na svetu, a sad... Pogledajte kako danas izgleda Brendon iz Beverli Hilsa, godine su bile NEMILOSRDNE (FOTO)

Brendon iz "Beverli Hilsa" čuvene serije koja je doslovno zaludela ceo svet nedavno je napunio 54. godine, a budući da se u hit ostvarenju on proslavio kao dvadesetjednogodišnji mladić, mnogi ne znaju šta se od tada do danas desilo u životu Džejsona Prislija i koliko se njegov život promenio.

Prisli je rođen u Vankuveru u Kanadi, a glumom je počeo da se bavi 1984. godine. U seriji "Beverli Hils 90210" glumio je do 2000. godine, u devet sezona glavnu ulogu, a onda je u 10. sezonio bio gost.

 

 

Iako je ova uloga ostala najznačajnija i najpoznatija u njegovoj karijeri, Brendon iz "Beverli Hilsa" vredno je  snimao sve vreme o čemu govori i impozantna lista njegovih televizijskih i filmskih rola.

Pročitajte: Šenon Doerti otkrila simptom koji je podmuklo najavljivao povratak kancera!

Samo neke od serija u kojima je ostavio traga jesu "Danger bay", "Medium", "Private eyes", "Hot in Cleveland", "Dark angel", kao i filmovi "The Boy Who Could Fly", "Cover story", "Made in Brooklyn", "Zoom" u kojem je ostvario poslednju filmsku ulogu.

 

 

Uloga Brendona ipak donela mu je planetarnu popularnost, a baš na vrhuncu slave oženio se Ešli Piterson. Bilo je to 1999. godine, međutim brak je trajao samo godinu dana.

 

 

Nakon toga svoju sreću pronašao je pored atraktivne Naomi Loud- Pristli sa kojom je dobio ćerku Avu Veroniku i sina Dašijela Orsona, a porodica mu je najveći oslonac i podrška za sve u životu.

 

 

Inače, Brendon iz "Beverli Hilsa" ubrzo posle snimanja serije doživeo je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio prelom kičme, potres mozga i niz drugih povreda, pa zbog zdravstvenih problema i lošeg psihičkog stanja nije imao značajnije glumačke uloge, međutim promenio je neke životne navike i usporio tempo života i nastavio da glumi u serijama.

 

 

Kako Brendon iz "Beverli Hilsa" danas izgleda i koliko se promenio saznali smo putem njegovog "Instagram" profila, a evidentno je da i pored bora na licu i sede kose, on i dalje zrači istim šarmom i seksipilom.

Komentari (0)

Loading