Lepota

Plastične operacije i botoks su joj uništile lice: Pogledajte kako danas izgleda Esmeralda, od ove slatke devojke ništa nije ostalo (FOTO)

Kako danas izgleda Esmeralda mnogi bi voleli da znaju

Plastične operacije i botoks su joj uništile lice: Pogledajte kako danas izgleda Esmeralda, od ove slatke devojke ništa nije ostalo (FOTO)

Evo kako danas izgleda Esmeralda iz istoimene serije.

Devedesetih godina Srbija i region bili su potpuno opčinjeni latinoameričkim serijama i nema ko nije pogledao bar jednu epizodu, a među najpopularnijima bile su Kasandra, Ljovisna, Rosalinda i Esmeralda koje su naziv dobile po glavnim ženskim likovima.

Zbog ovih lepotica gledaoci su sedeli prikovani uz male ekrane, a posebno je srca publike osvojila harizmatična Leticija Kalderderon koju je proslavila glavna uloga u Esmeraldi.

printscreen

 

 

Šta će se dogoditi sa slepom devojkom koju je u šumskoj kolibi odgajila starica jer ju je zamenila na rođenju sa svojim sinom, mnogi su tada sa nestrpljenjem isšekivali da saznaju, a neki su se i poistovećivali sa njenom tužnom sudbinom i istinski je zavoleli.

Pročitajte: Da li biste prepoznali meksičku miljenicu zbog koje ste sedeli prikovani za ekrane? Popularna Esmeralda više ne liči na sebe (FOTO)

Žena bogatog preduzetnika rodila je slabašnu devojčicu, Esmeraldu, za koju su mislili da neće preživeti. Bogataš je jako želeo muško dete, pa je ona odlučila da ćerku zameni tek rođenim zdravim dečakom, Hose Armandom, čija je majka umrla na porođaju. Kasnije se njih dvoje zaljubljuju i postaju najpopularniji televizijski par, a njihova ljubavna priča nikoga nije ostavljala ravnodušnim.

Profimedia

 

 

Prošlo je više od dve decenije od emotivanja meksičke telenovele, pa mnogi ne znaju šta radi, čime se bavi i kako danas izgleda Esmeralda koja je napunila 55 godina.

Profimedia

 

 

Leticija Kalderon koja je karijeru započela kao veoma mlada još uvek je glumački aktivna i snima telenovele, a mnogi se slažu da iako izgleda znatno drugačije i dalje pleni neverovatnom lepotom, šarmom i harizmom i veoma je aktivna na Instagramu gde pratioce često obraduje objavama iz svoje svakodnevnice.

Profimedia

 

 

Inače, ona se 1997. godine udala za Marka Lopeza od kojeg sve dve godine kasnije razvela, a zatim je ponovo stala na ludi kamen sa advokatom Huanom Koljadom sa kojim ima sinove Lusijana i Karla, međutim i ovaj brak završio se razvodom, a otac njene dece pre nekoliko godina završio je iza rešetaka zbog optužbi za organizovani kriminal.

Komentari (0)

Loading