Celebrity News

POTRESNO! Tek što se doznalo da je postao otac Andrija Kuzmanović napustio sina: Ovo su detalji (FOTO)

Sin Andrije Kuzmanovića došao je na svet pre nešto više od dva meseca

POTRESNO! Tek što se doznalo da je postao otac Andrija Kuzmanović napustio sina: Ovo su detalji (FOTO)

Sin Andrije Kuzmanovića svojim dolaskom na svet ulepšao je život glumca, koji je već neko vreme priželjkivao da postane otac. 

Maleni Ignjat Kuzmanović od prvog momenta postao je centar sveta talentovanog umetnika, čiji raspored obaveza i navike su sada potpuno drugačije.

Pročitajte: LJUBAV Andrije Kuzmanovića više nije tajna - UDATA za našeg sportistu, uslikani zagrljeni u bifeu pozorišta! Sve će se tresti zbog ove fotke

Sve je podredio nasledniku kojeg odgaja zajedno sa njegovom majkom.

Iako sa njom nije u vezi niti braku prigrlio je novu ulogu i sve čini kako bi bio najbolji tata na svetu.

ATA images

 

Po pisanju medija sve je oko Ignjatovog odgoja savladao, nedavno ga je i krstio, te svakodnevno uživa kako u menjanju pelena i kupanju tako i u osmehu mališana koji raste srećno i zdravo.

Budući da je sin Andrije Kuzmanovića došao iznenada, glumac još uvek nije uspeo da u potpunosti koriguje svoj unapred ispisani profesionalni plan. U obavezi je da ispoštuje projekte iako bi najradije sve vreme ovog sveta provodio uz njegov krevetac.

Pročitajte: AFERA TRESE REGION! Udata zvezda iz Hrvatske OSTAVILA MUŽA zbog Andrije Kuzmanovića

Sa tihom patnjom otputovao je nedavno u Kanadu, gde sa kolegama Tamarom Krcunović, Jelisavetom Orašanin i Vladimirom Aleksićem ima turneju.

Instagram

 

Karte za predstavu "Hotel 88" rasprodate su u rekordnom roku, što Andriju veoma raduje, ipak ne krije da jedva čeka povratak u Beograd kada će ponovo ugledati svog naslednika kojeg je toliko priželjkivao.

 

Komentari (0)

Loading