Celebrity News

LJUBAV Andrije Kuzmanovića više nije tajna: UDATA za našeg sportistu, uslikani zagrljeni u bifeu pozorišta! Sve će se tresti zbog ove fotke

Fotografija Jelene Đoković iz provoda podigla veliku prašinu u javnosti

LJUBAV Andrije Kuzmanovića više nije tajna: UDATA za našeg sportistu, uslikani zagrljeni u bifeu pozorišta! Sve će se tresti zbog ove fotke

Jelena i Novak Đoković ovih dana se nalaze pod budnim okom javnosti. Budući da par živi mirnim životom, daleko od radoznalih pogleda, malo ko bi poverovao da je njihov rastanak na vidiku. Ipak, priče o krizi u braku ovih dana su sve glasnije.

Nakon što je u javnost isplivala fotografija na kojoj Novak uživa u društvu fatalne Ruskinje Darie, Jelena je rešila da uzme stvaru u svoje ruke, te je mužu brže - bolje udarila kontru. Skockana od glave do pete supruga Novaka Đokovića izašla je u provod sa prijateljima među kojima se našao veliki zavodnik i glumac Andrija Kuzmanović.

Pročitajte: Ovo mu nije trebalo - Novak Đoković uhvaćen u Dubaiju sa fatalnom Ruskinjom, Jelena preduzela drastične mere (FOTO)

Instagram

 

Vesela družina posetila je čuveni beogradski restoran nacionalne kuhinje gde su zajedno uživali u dobroj hrani i piću. Da je provod bio nezaboravan i da joj je druženje sa prijateljima i te kako prijalo svedoči fotografija Jelene Đoković koja je za tili čas postala viralna na društvenim mrežama. 

Iako je uobičajno da partneri s vremena na vreme izlaze odvojeno, fotografija Jelene Đoković podigla je veliku prašinu u javnosti. Sudeći po komentarima, fanovi poznatog para strepe da je Noletova supruga i dalje ljuta zbog fotografije sa Dariom i da je upravo to razlog zbog kojeg je teniser izostao sa ovog okupljanja.

Pročitajte: Žena najboljeg svetskog tenisera NE SME biti ovako ZAROZANA - Jelenu Đoković napali zbog stajlinga, šta vi mislite? (FOTO)

Fondacija Novak Đoković

 

Podsećanja radi, brak Noleta i Jelene odoleo je brojnim izazovima, a prepreke koje su im se našle na putu su samo još više ojačale njihovu ljubav. Zbog toga verujemo da će probleme sa fotografijom, ako uopšte i postoje, vrlo brzo rešiti. 

Komentari (3)

Loading