Celebrity News

Možete li da ga prepoznate? Dečak sa slike je danas veoma poznat u Srbiji, a iza ove fotografije krije se burno detinjstvo

Fotografija iz detinjstva javnih ličnosti uvek privlači veliku pažnju javnosti

Možete li da ga prepoznate? Dečak sa slike je danas veoma poznat u Srbiji, a iza ove fotografije krije se burno detinjstvo

Fotografija iz detinjstva daje pravu sliku naših glumaca, pevača, manekena, voditelja i sportista, zbog toga svi vole kada se pojavi u medijima.

Publici je vrlo interesantno da pogađa ko je u pitanju, a na osnovu tog jednog kadra može se zaključiti mnogo toga, najpre u kakvom okruženju i materijalnom statusu je dotična osoba odrastala.

Pročitajte: Pred velikim izazovom - Pogledajte kako se Zoran Pajić snašao u kuhinji (VIDEO)

Dečak sa fotografije danas je uspešan glumac, kojeg pripadnice ženskog dela publke obožavaju.

Dugo je bio u senci, a onda se zahvaljujući jednoj ulozi proslavio i postao jedan od omiljenih.

Mnogi već pretpostavljaju da je reč o dramskom umetniku Zoranu Pajiću, koji je sav svoj talenat pokazao u seriji "Istine i laži" gde je bio direktan partner Jani Milić.

Ulogom večitog neženje koji u kasnim godinama saznaje da ima odraslog sina Pajić je osvojio srca dama domaće javnosti, te danas ne postoji osoba koja ne zna bar nešto o njemu i njegovom životu.

Instagram

 

Fotografija iz detinjstva Zorana Pajića nastala je u Požarevcu, gde je umetnik odrastao sa roditeljima, bakom i dekom.

Tog perioda seća se kao bezbrižnog i prepunog dogodovština. Još tada on je pokazivao talenat za glumu i slobodu na pozornici, svakodnevno je priređivao predstave bližnjima, a kad je došlo vreme da svoj san ostvari uz punu podršku roditelja odleteo je iz porodičnog gnezda.

Pročitajte: Zoran Pajić za "Story" - Do 40. želim da postanem otac

Skućio se u prestonici, živi u predivnom stanu, a već neko vreme svi željno iščekuju da pronađe srodnu dušu.

Sve vezano za privatni segment on ne krije da prepušta sudbini, dok je kada je reč o profesionalnom aspektu vrlo angažovan.

Instagram

 

Na televiziji ga u poslednje vreme nema mnogo, ali zato on igra u pozorištu, a uskoro mu se smeši voditeljski angažman.

 

Komentari (0)

Loading