Celebrity News

Uspešna je kao mama, a da li ju je nadmašila po lepoti? Ovo je prelepa Jovana, naslednica Milke Forcan (FOTO)

Ćerka Milke Forcan prava je lepotica

Uspešna je kao mama, a da li ju je nadmašila po lepoti? Ovo je prelepa Jovana, naslednica Milke Forcan (FOTO)

Andreja Damnjanović

Ćerka Milke Forcan od majke je nasledila mnogo toga.

Kada kažete najuspešnija i najmoćnija poslovna žena, mnogima je prva asocijacija Milka Forcan koja je godinama bila najprepoznatljivija žena u svetu biznisa. Ipak ona se pre desetak godina potpuno povukla iz javnog života i odlučila da se posveti porodičnom životu.

Promo

 

 

Centar njenog sveta su suprug Branko i njihovo dvoje dece, sin Filip i ćerka Milke Forcan, prelepa Jovana za koje mnogi i ne znaju kako izgledaju.

Pročitajte: Nećete je prepoznati na fotografiji iz mladosti - Ovako su Milka Forcan i njen muž izgledali pre nego što su stekli bogatstvo

Miran porodični život sada je prioritet ove dame, pa se retko pojavljuje na događajima i članove svoje porodice ne eksponira, a prilika da se uverimo kakva je lepotica ćerka Milke Forcan ukazala nam se nedavno putem društvenih mreža.

Svi koji su videli fotografije Milkine naslednice nisu mogli ostati ravnodušni na njenu lepotu, a primetno je i da je Jovana kopija svoje majke od koje je nasledila mnogo toga, pa i osećaj za biznis.

Osim što je atraktivna, ćerka Milke Forcan je i veoma obrazovana i već gradi uspešnu karijeru, osnovala je svoj brend i danas je uspešna mlada preduzetnica, što i nije neko čudo ako u obzir uzmemo gene. 

- Time što je uspešno završila fakultet na nemačkom jeziku, adaptirala se na drugačiji način života i stekla veliki krug prijatelja iz raznih zemalja, dokazala je da je sposobna da se sama nosi sa životnim izazovima - rekla je jednom prilikom preponosna mama.

Komentari (0)

Loading