Celebrity News

Nećete je prepoznati na fotografiji iz mladosti: Ovako su Milka Forcan i njen muž izgledali pre nego što su stekli bogatstvo

Muž Milke Forcan uspeo je davnih dana da osvoji srce najmoćnije žene Srbije

Nećete je prepoznati na fotografiji iz mladosti: Ovako su Milka Forcan i njen muž izgledali pre nego što su stekli bogatstvo

Milka Forcan u krugovima domaćeg biznisa sinonim je za uspeh i moć. Godinama unazad ona beleži neverovatne razultate, a osim trijumfima na poslovnom planu ona javnost intrigira i svojim privatnim životom koji skriva kao zmija noge. Upravo iz pomenutog razloga muž Milke Forcan ostao je sve do danas nepoznanica za medije. Početkom devedesetih godina, Branku Forcanu pošlo je za rukom da osvoji Milkino srce, a kako je bračni par izgledao na samom početku veze nedavno je podelila upravo Milka na svom "Instagram" profilu.

Pročitajte: Zar mislite da je lako biti u braku sa tako moćnom ženom: Ovo je Branko, misteriozni muž Milke Forcan (FOTO)

 

 

Oni koji su imali prilike da sliku zaljubljenog para dobro pogledaju komentarisali su da se iz stava i ponašanja supružnika već tada nazirao uspeh najpre na poslovnom, a zatim i na privatnom planu.

Pročitajte: Milka Forcan predstavila svoje najveće bogatstvo: Upoznajte Jovanu i Filipa Forcana (FOTO)

 

 

Milka i Branko roditelji su dvoje dece. Ćerka Jovana krenula je njihovim stopama i već nekoliko godina nakon završenih studija radi u porodičnoj firmi, sin Filip, s druge strane, još uvek je na fakultetu u Nemačkoj, a poslovna nadanja ne razlikuju se mnogo od sestrinih.

Pročitajte: I ikona stila je to uradila: Milka Forcan na crvenom tepihu, izbor obuće svi komentarišu (foto)

 

 

Muž Milke Forcan vodeće je lice domaćeg biznisa, što je atraktivnoj plavuši koja se uprkos godinama može pohvaliti lepim, negovanim izgledom, omogućilo da se potpuno povuče iz javnosti i uživa u blagodetima zajedničkog rada i uspeha.

Komentari (2)

Loading
Ja

16:55 16.08.2022

Koliko je meni poznato, bogatstvo je stekla Milka i ona uziva u bogatsvu koje je uz pomoc svog oca i Miskovica stekla zahvaljujuci lose sprovedenoj privatizaciji u Srbiji i na stetu malih akcionara. Znaci u pitanju su tajkunska posla, a uspeh u Srbiji se meri po tome ko je bolje isloristio sve sto se desavalo u privatizaciji i ko je imao bolje veze sa politicarima. Tako da je vrlo upitno ne samo Milkinog vec generalno uspeha i bogatstva odredjenih pojedinaca u Srbiji.