Celebrity News

Gde je nestala ona lepotica kojoj se divila cela Jugoslavija? Evo kako popularna Tajči danas izgleda: Godine su bile surove (FOTO)

Tajči danas izgleda potpuno drugačije

Gde je nestala ona lepotica kojoj se divila cela Jugoslavija? Evo kako popularna Tajči danas izgleda: Godine su bile surove (FOTO)

Evo kako popularna Tajči danas izgleda.

Mnogo vremena je prošlo otkako je Tatjana Kameron poznatija kao Tajči snimila neke od svojih najvećih hitova u karijeri, a samo neki od njih su "Hajde da ludujemo ove noći", "Moj mali je opasan", "Ti nemaš prava na mene" ... koje se smatraju pesmama za sve generacije, pa ih i mlađa publika rado sluša, dok kod onih nešto starijih bude posebne emocije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESCToday (@esctoday)

Zanosna lepotica, pored plave kose bila je prepoznatljiva i po jarko crvenom karminu, pa su je neretko poredili sa Merlin Monro. Uvek je nastupala uz dobro uvežbane koreografije i scenskim nastupima je išla korak ispred svog vremena, dok lepotom i autentičnim stilom odevanja nikoga tada nije ostavljala ravnodušnim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESCToday (@esctoday)

Ipak, od vrhunca njene popularnosti prošlo je više od tri decenije, a kako već godinama ništa ne snima, mnogi se pitaju gde je i kako Tajči danas izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tajci (@tajcicameron)

Budući da je na društvenim mrežama veoma aktivna, odgovor na ovo pitanje putem istih smo i dobili, a iako je evidentna promena u izgledu sada pedesetrogodišnje pevačice, svi oni koji je prate na društvenim mrežama složni su da je svojevrstan šarm i harizma nisu napustili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tajci (@tajcicameron)

Tajči danas izgleda zaista sjajno, a osim nekoliko bora na licu koje su joj samo dale dozu ozbiljnosti, ona i dalje pleni prirodnom lepotom i zaista neverovatnom pozitivnom energijom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tajci (@tajcicameron)

Inače, Tajči je prvi nastup imala na "Zagreb Festu" 1987. gde je osvojila treće mesto i nagradu za najboljeg debitanta sa pesmom "Noć od kristala".

Pročitajte: Tajči iskreno o zlostavljanju i surovim komentarima - Kriva si, šta si imala na sebi?

Veći pevački nastup koji je zapazio širi auditorijum bilo je gostovanje u pesmi grupe Hari Mata Hari "Sedamnaest mi je godina", koliko je i imala te godine, a 1989. upoznaje kompozitora Zrinka Tutića i počinje da priprema pesme za prvi album.

Sa svojim najvećim hitom "Hajde da ludujemo" pobedila je na Jugoviziji 1990. u Zadru nakon čega je predstavljala tadašnju Jugoslaviju na Evroviziji u Zagrebu. Njena pojava u ružičastoj haljini, glas i koreografija osvojili su ne samo žiri, već i publiku u dvorani koja ju je pozdravila gromoglasnim aplauzom nakon izvođenja pesme sa kojom je i odnela pobedu.

U jeku najveće popularnosti, Tajči je odlučila da se povuče, napustila je Hrvatsku i sreću potražila u Americi gde je nastavila sa muzičkim i scenskim usavršavanjem, pojavljujući se povremeno u mjuziklima i na televiziji u Los Angelesu.

Pročitajte: Jugoslavija je ludela za njom - Evo kako danas izgleda čuvena Tajči (FOTO)

Tamo je upoznala pijanistu Metjua Kameruna sa kojim je dobila tri sina, međutim on je preminuo 2017. godine nakon duge i teške borbe sa rakom pluća, a pevačica je prošle godine pronašla novu ljubav, Dejvida Lenglia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tajci (@tajcicameron)

Što se njene karijere tiče, ostala je verna muzici samo je promenila žanr i bavi se duhovnim pevanjem, a takođe je i motivacioni govornik koji deli pozitivne savete za srećniji život.

Komentari (0)

Loading