Celebrity News

Ovaj poznati frajer je njena najveća podrška! Milena Radulović sa dečkom došla na suđenje Miki Aleksiću (FOTO)

Milena Radulović sa dečkom konačno u javnosti

Ovaj poznati frajer je njena najveća podrška! Milena Radulović sa dečkom došla na suđenje Miki Aleksiću (FOTO)

Boško Karanović

Glumica Milena Radulović sa dečkom se danas pojavila u Višem sudu u Beogradu, na suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, gde će biti ispitana kao oštećena.

Ata Images

 

 

Glumica je u Palatu pravde stigla 20 minuta ranije u društvu izabranika Ognjena Jankovića, reditelja i frontmena Beogradskog sindikata, a iako su prema pisanju "Kurira" oni već nekoliko meseci u vezi, Milena Radulović sa dečkom koji joj pruža najveću podršku odlučila je da se tek danas pojavi javno.

Ata Images

 

 

Podsećanja radi, Ognjen je u julu 2022, stavio tačku posle 15 godina na svoj brak s voditeljkom Bojanom Janković sa kojom je nakon sporazumnog razvoda ostao u dobrim odnosima i zajedno vode računa o njihovo dvoje dece.

Pročitajte: Mileni Radulović je ovo bio okidač da prijavi silovanje

Muzičar je napustio stan u kome su živeli, ali svaki slobodan trenutak koristi da bude sa svojim naslednicama. Bojana i Milena su u sjajnim odnosima, a glumicu su odlično prihvatile njihove ćerke.

Ata Images

 

 

Miroslav Mika Aleksić, inače, optužen je za silovanja i nedozvoljene polne radnje. Optužnicom je obuhvaćeno sedam devojaka žrtava Aleksića, suđenje je počelo u februaru 2022. godine, a do sada su svedočile četiri žrtve. 

Ata Images

 

 

Danas se Aleksić konačno suočio sa Milenom Radulović, hrabrom glumicom koja je prva izašla u javnost i ohrabrila sve žrtve da prijave seksualno nasilje.

 

Komentari (0)

Loading