Celebrity News

Pravi medenjaci! Žika Zana predstavio unuka i unuku, ne zna se ko je slađi, a evo kako ih je prihvatila Jelena (FOTO)

Unuci Žike Zane su pravi slatkiši

Pravi medenjaci! Žika Zana predstavio unuka i unuku, ne zna se ko je slađi, a evo kako ih je prihvatila Jelena (FOTO)

Ata Images

Zoran Žika Živanović, frontmen grupe "Zana" ponosni je otac dve ćerke, Marije i Tamare, a starija Marija obradovala ga je unučićima dva puta, prvo podarivši mu unuka Filipa 2017. godine, a potom i unuku Mateu 2021. Unuci Žike Zane postali su njegovo najveće blago, a on je za "Gloriju" svojevremeno otkio kako se oseća u ulozi dede:

Pročitajte: Dom Jelene i Žike Zane konačno pred vama - Možete li da verujete da u ovakvom stanu žive članovi grupe koja postoji 40 godina? (FOTO)

- Moram priznati da prvih mesec-dva nisam bio svestan uloge koju mi je život dodelio, da sam postao deda. Sada uživam u svakom momentu provedenom pored Filipa, radujem se svakom njegovom osmehu. Nestrpljivo čekam prve korake, reči. Jednom sam čak sanjao da je prvo što je izgovorio bilo: “Deda Žika!” Dušan je zet kakvog svaki tast može poželeti. Stabilan je, izgara za porodicu, ali njegovo navijačko opredeljenje kvari opštu sliku. Šalim se, naravno. Srećan sam kada vidim unuka, kćerku i zeta. To je ono što zovem sreća iz udžbenika. Imaju svoj put, drže se zajedno, a ja sam tu da pomognem ako zatreba. Sviđa mi se i to što od prvog dana ne daju da im se iko meša i govori kako će da idu kroz život - ispričao je tada, a svoje emocije nije krio ni kada je na svet došla unuka Matea.

Ata Images

 

Otkrio je tada da on i njegova supruga Jelena često čuvaju unučiće, i sa uživanjem posmatraju kako rastu, a Jelena učestvuje u svemu podjednako kao i on, zbog čega je posebno srećan.

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading