Lifestyle

Dom Jelene i Žike Zane konačno pred vama: Možete li da verujete da u ovakvom stanu žive članovi grupe koja postoji 40 godina? (FOTO)

Dom Jelene i Žike Zane preslatka je nekretnina

Dom Jelene i Žike Zane konačno pred vama: Možete li da verujete da u ovakvom stanu žive članovi grupe koja postoji 40 godina? (FOTO)

Dom Jelene i Žike Zane stan je na dva nivoa, izuzetno lepo uređen.

Kada je okončao prvi brak Zoran Živanović, poznatiji kao Žika Zana doselio se u Jelenin stan u centru grada.

Pročitajte: Ćerke Žike Zane konačno u javnosti - Mrzele su svoju maćehu Jelenu, a jedan pogled je dovoljan da shvatite na koga liče (FOTO)

Po izjavama njegove isprovocirane bivše supruge mnogo pre potpisivanja brakorazvodne papirologije on je tamo preneo sve svoje stvari i odomaćio se.

 

Instagram

 

 

 

Budući da muzički partneri odbijaju sa javnošću da dele svoju intimu, veruje se da je Jelenin devojački stan još uvek njihovo gnezdo.

Mnogo puta za proteklih dvadeset godina Jelena i Žika bili su meta tabloida stoga im se ne sme zameriti što u svoj kutak ne puštaju svakoga.

Pročitajte: Ćerke Žike Zane konačno u javnosti - Nije tajna da NE PODNOSE maćehu Jelenu, konačno imaju NEŠTO DA JOJ PORUČE (FOTO)

Fotografije na kojima je dom Jelene i Žike Zane mogu se naći samo na Instagram profilu pevačice ali tek pokoji ćošak, deo kreveta ili pak ormara, a posebno zanimljivim njenim pratiocima učinile su se stepenice koje vode na drugi sprat.

 

Instagram

 

Lepo su supružnici opremili svoj kutak, preovlađuju braon nijanse stilskog nameštaja, zidovi su svetli, a nije tajna da imaju i kućnog ljubimca kojem je sve prilagođeno.

Reč je o predivnoj kuci maltezeru, koji im svakodnevno mami osmeh na lice. 

Pročitajte: Tužna mlada s razlogom - Pogledajte jedinu fotografiju sa tajnog venčanja Jelene i Žike Zana na koje njegove ćerke nisu htele da dođu

Svi se pitaju da li Zoranove ćerke dolaze ocu u posetu, nažalost i to je tema o kojoj se mnogo za javnost ne govori.

Žika rado na svom profilu objavljuje fotografije sa njima ali bez Jelene.

 

Instagram

 

Nesklad u porodici još uvek, po svoj prilici, postoji a da li će se to ikada rešiti vreme će pokazati.

 

 

Komentari (0)

Loading