Celebrity News

Ćerke Žike Zane konačno u javnosti: Mrzele su svoju maćehu Jelenu, a jedan pogled je dovoljan da shvatite na koga liče (FOTO)

Ćerke Žike Zane očeva su kopija

Ćerke Žike Zane konačno u javnosti: Mrzele su svoju maćehu Jelenu, a jedan pogled je dovoljan da shvatite na koga liče (FOTO)

Boško Karanović

Da se između Jelene i Žike Zane nešto više od poslovne saradnje rodilo, sumnjali su mnogi, a onda ja par oduševio domaću javnost, kada je 2008. godine na venčanju izrekao "da". Ipak, kada je romansa sa Jelenom započela, Žika je već imao brak sa Verom, a ćerke Žike Zane odlučile su da nakon razvoda stanu uz majku, pa se shodno tome nisu pojavile na venčanju svog oca i njegove druge supruge i dugogodišnje saradnice Jelene.

Privatna Arhiva

 

Marija i Tamara, ćerke Žike Zane, dale su sebi neko vreme, te su ubrzo sredile odnose sa maćehom, iako u početku nije sve teklo glatko.

 

 

S godinama Jelena je osvojila srca Marije i Tamare i sada imaju divan odnos.

Ćerke Žike Zane učinile su ga ponosnim ocem

Inače, Marija se 2015. godine udala u Beogradu za Dušana Savića i to 12. septembra na svoj 28. rođendan, 2017. je sa suprugom dobila sina Filipa, a 2021. na svet je donela i naslednicu Mateu, te se Žika dva puta ostvraio u ulozi dede o čemu je jednom prilikom za "Gloriju" pričao:

 

 

- Moram priznati da prvih mesec-dva nisam bio svestan uloge koju mi je život dodelio, da sam postao deda. Sada uživam u svakom momentu provedenom pored Filipa, radujem se svakom njegovom osmehu. Nestrpljivo čekam prve korake, reči. Jednom sam čak sanjao da je prvo što je izgovorio bilo: “Deda Žika!” Dušan je zet kakvog svaki tast može poželeti. Stabilan je, izgara za porodicu, ali njegovo navijačko opredeljenje kvari opštu sliku. Šalim se, naravno. Srećan sam kada vidim unuka, kćerku i zeta. To je ono što zovem sreća iz udžbenika. Imaju svoj put, drže se zajedno, a ja sam tu da pomognem ako zatreba. Sviđa mi se i to što od prvog dana ne daju da im se iko meša i govori kako će da idu kroz život - ispričao je ponosni deda nakon što je dobio unuka Filipa, a kada je na svet došla i preslatka devojčica svoje emocije i utiske podelio je za "24sedam".

Pročitajte: Jelena i Žika iz grupe "Zana" nemaju zajedničku decu, ali njegove dve ćerke jednako obožavaju, OVO je starija i donosi im DIVNE vesti (FOTO)

- Ne umem to da objasnim, pošto imam dve ćerke, onda mi je ovo lakše da shvatim. Filip je princ, on ima tu ljubav i to je to, on nas je osvojio odmah, on je prvi. Ali apsolutno, čitava porodica, svi mi volimo i jedno i drugo, oduševljeni smo, kako bih vam rekao, nema lepše od ovoga. Sem te misli, kada shvatiš da si postao deda, pogotovo po drugi put, onda shvatiš da si na nekoj većoj polovini svog života, to je malo frustrirajuće, ali ništa strašno, takav je život i tako treba da bude - rekao je Žika  i dodao da i on i Jelena u svemu tome uživaju.

 

 

- Ona se posle dva dana vratila kući, dobro su obe, stalno me zovu na video poziv da ih gledamo, Jelena i ja to posmatramo, uživamo, jedna radost, zaista. Mi smo po potrebi, dežurni smo 24 sata, kad pozovu, tu smo, snalazimo se, hvala Bogu. Divna je vest, ja sam gledao da to ne mora odmah da se objavi, ali u toliko vesti, ovo je bar lepo, voleo bih da nam se svima dešavaju takve stvari.

Komentari (1)

Loading
Her

23:33 08.08.2023

Ona stvarno nije nikakva ni fizički, ni kao izvođač a ni kao osoba, Baš joj se na licu vidi sve.