Celebrity News

Posle dužeg vremena uslikana u javnosti: Izgled Brankice Sebastijanović svi komentarišu, šta se desilo ovoj ženi? (FOTO)

Izgled Brankice Sebastijanović ne prestaje da se komentariše

Posle dužeg vremena uslikana u javnosti: Izgled Brankice Sebastijanović svi komentarišu, šta se desilo ovoj ženi? (FOTO)

Jakov Simović

Mlada glumica Brankica Sebastijanović posle vrtoglavog uspeha u seriji "Sinđelići" napravila je omanju pauzu u glumačkoj karijeri, ali se na male ekrane vratila ulogom u seriji "Švindleri".  Sa druge strane ni u javnosti nismo imali prilike često da je vidimo, te kada se nedavno pojavila na jednom beogradskom događaju, izgled Brankice Sebastijanović postao je glavna tema.

Pročitajte: Došao je i taj dan! Brankica Sebastijanović pred oltarom u belom ne skida osmeh sa lica - Svi čestitaju (FOTO)

Savršeno stilizovana u predimenzioniranoj sako haljini, koju je ustručila kaišem i sa minimumom šminke na licu, Brankica se pojavila u društvu koleginice Ivane Dudić.

Ata Images

 

Lepa glumica postala je tema svih prisutnih, jer se vidno prolepšala. Mnogi su prokomentarisali izgled Brankice Sebastijanović, primetivši da zrači posebnom energijom i da se vidi da je zadovoljna u svojoj koži, a glumica, koju dugo nismo imali prilike da vidimo pozirala je sa širokim osmehom na licu.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading