Celebrity News

Došao je i taj dan! Brankica Sebastijanović pred oltarom u belom ne skida osmeh sa lica: Svi čestitaju (FOTO)

Brankica Sebastijanović ljubav doživljava na poseban način

Došao je i taj dan! Brankica Sebastijanović pred oltarom u belom ne skida osmeh sa lica: Svi čestitaju (FOTO)

Nakon raskida sa Milošem Bikovićem, Brankica Sebastijanović ljubav skriva od očiju javnosti. Tokom svih prethodnih godina nije se doznalo da li je ponovo zaljubljena, tek povremeno na njenom Instagramu osvanula bi fotografija sa nekim kolegom ili prijateljem, za kojeg se posumnjalo da je lepoj glumici nešto više.

Instagram

 

Budući da su na tu temu i potvrde i demanti izostali, po medijima se proširilo verovanje da je mlada umetnica zaista sama svih ovih godina, te da nakon ljubavi sa Bikovićem ona ne može da pronađe sreću.

Pročitajte: OŠIŠALA SE do glave i ofarbala u plavo- Ovako sada izgleda Brankica Sebastijanović, nema šanse da ćete je prepoznati! (FOTO)

Istina je da Brankica Sebastijanović ljubav vidi u sitnicama, malim stvarima. Raduje je odlazak u pozorište, rad na predstavama, druženje sa kolegama a posebna emocija u njoj se rađa kada obavlja ulogu tetke.

Sestrić Dušan, sin njenog rođenog brata Nevena Sebastijanovića, centar je sveta dramske umetnice koja mnogo polaže na bliske porodične odnose, kao i čvrsta dugogodišnja prijateljstva.

Mirko Tabašević

 

Neka od njih stekla je i na radnom mestu, tačnije u pozorištu, a u kojoj meri joj drugarstva znače i koliko se oko njih trudi i zalaže najbolje svedoče fotografije na njenom Instagramu.

Jednu od slika sa prijateljima baš nedavno je podelila sa pratiocima i sve raznežila.

Instagram

 

Brankica je, naime, prisustvovala krštenju sina dobre koleginice Anite Stojadinović Branković, a koliko je zbog toga bila ponosna i srećna podelila je na svom profilu.

Pročitajte: DEČAK JE- Brankica Sebastijanović objavila prvu sliku sa prinovom, SVI ČESTITAJU (FOTO)

Za pomenuti događaj posebno se i sredila. Obukla je, elem, belu ustručenu haljinu, sa crnim dugmićima i detaljima na rukavima, a sve je lepo uklopila sa crnim špicastim potpeticama.

Instagram

 

Ovaj autfit mlade glumice privukao je veliku pažnju javnosti, posebno njenih fanova koji komentarišu da izgleda odlično i da bi konačno red bio da se zaljubi i pronađe sreću..

 

 

Komentari (0)

Loading