Celebrity News

Sve je spremno za prinovu! Ivana Malić pokazala kako su ona i Miloš opremili dom (FOTO)

Dom Miloša Bikovića i Ivane Malić nije više tajna za medije

Sve je spremno za prinovu! Ivana Malić pokazala kako su ona i Miloš opremili dom (FOTO)

Boško Karanović

Dom Miloša Bikovića i Ivane Malić uskoro će biti bogatiji za još jednog člana. U to ime budući roditelji sve čine kako bi svom najmlađem članu priredili toplu dobrodošlicu.

Nagađa se da su uveliko krenuli sa renoviranjem stana, tačnije sobice koja će biti namenjena za bebu, a u planu je kupovina kreveca, kolevke, kolica i svega prioritetnog za pravilan odgoj.

Instagram

 

Niko ne sumnja da je dom Miloša Bikovića i Ivane Malić u ovom času ispunjen ljubavlju, nadom i iščekivanjem porođaja, koji bi po pisanju portala trebalo da se dogodi za najviše pola godine.

Pročitajte: Verovali ili ne - Ovako letuju Miloš Biković i njegova devojka Ivana Malić, da li ste očekivali luksuz? (FOTO)

Zaljubljeni par potpuno je fokusiran na naredno životno poglavlje u koje ulaze potpuno spremi. 

Budući da su se Miloševi klasići već ostvarili u ulozi roditelja, kroz njihovo iskustvo on je makar delimično savladao osnovu, navodno dosta čita o roditeljstvu, a veruje se da će mu na tom putu od velike pomoći biti majka Marija, koja je odgajila i na put izvela njega i brata, igumana Mihaila Bikovića.

Instagram

 

Velika odgovornost, obaveza ali i bezuslovna ljubav čekaju Bikovića koji je do sada živeo na dve adrese između Rusije i Srbije, a da li će se i po rođenju deteta to nastaviti ostaje da se vidi.

Instagram

 

Koliko god da je radoholik veruje se da će Miloš ipak prioritet dati porodici.

Komentari (0)

Loading