Celebrity News

Preminula je majka, a otac osam meseci kasnije: Jedina fotografija roditelja Zdravka Čolića

Roditelji Zdravka Čolića bili su požrtvovani i puni ljubavi

Preminula je majka, a otac osam meseci kasnije: Jedina fotografija roditelja Zdravka Čolića

Kako su roditelji Zdravka Čolića izgledali za života, kojim profesijama su se bavili i kakav su odnos gajili sa balkanskom zvezdom sve donedavno bila je najstrože čuvana tajna za javnost.

Obožavan od strane publike širom Balkana i sveta muzičar nije dozvoljavao da se u medijima o tome govori, a sva pitanja vezana za porodično stanje i dan-danas izbegava.

Privatna Arhiva

 

Čolin otac Vladimir bio je policijski oficir, majka Stana domaćica a sudbina je tako namestila da jedno za drugim odu u  kratkom vremenskom razmaku. Prvo je preminula Stana 2009. godine, a naredne godine i Vladimir.

Roditelji Zdravka Čolića ovaj svet napustili su u svega osam meseci razlike, što je muzičaru nanelo veliku bol.

Pročitajte: Tata, u kuću DOLAZI BEBA! Novi član porodice Čolić - Zdravko unezveren, a na Uninom Instagramu samo pljušte čestitke (FOTO)

Nikada do tada nije osetio ništa slično, a po pisanju medija potpuno bi tada potonuo da nije bilo supruge Aleksandre i meziimica Une i Lare.

Aleksandar Kerekeš Keki, Jakov SImović

 

U svom domu u prestonici on je tih dana pronašao mir i utočište, duži period nije nastupao, niti se pojavljivao u medijima.

 

 

Na nagovor porodice, a sa idejom da bi roditelji voleli da se vrati na scenu kojom tako dobro vlada, on se u najvećem bolu latio mirkofona, čime je publiku obradovao, a ona mu uzvratila neobjašnjivom emocijom.

Uprkos tome što je na muzičkom nebu prisutan pet decenija, i dalje je na samom vrhu svih top listi, a prvi je napuno šest Arena.

Promo

 

Komentari (0)

Loading